Skuti napisał(a):
Tadeusz dzisiaj rozkminiłem przez przypadek czemu Ty ciągnąłeś fanty a ja nie :/ Wyjąłem (przez przypadek razem ze zrywką) kolczyk 0,9g AU i od ręki zrobiłem sobie testy wykrywki na takiej drobinie - przy moich ustawieniach... CISZA!!! od razu przerzuciłem sprzęt na Twoje nastawy i zaraz wyjąłem cieniutki srebrny łańcuszek, malutki srebrny kolczyk,... :) Wiem, mówiłeś ale nie posłuchałem, mam nauczke :)
Codzienne szukanie pod wodą po kilka godzin jest męczące bardziej niż mi się zdawało :/ To nie pole że macha się kijem jak piórkiem :) Do tego cztery dni pod rząd nawet na paliwo się nie uzbierało więc morale trochę padło :( Dzisiaj przez przypadek coś tam się trafiło ale miejscówki przekopane. Chyba na początek weszliśmy na najlepsze miejsca jakie do tej pory tutaj kopałem. Jutro ruszam o 3-4 rano w dość ruchliwe miejsce więc może być albo strzał w dziesiątke albo w kolano :) Trzymajcie kciuki !
leon7733 znalazłem 30 cm pod wodą na wodzie po pas jakiś potężny beton z uchem stalowym :D oczywiście przywaliłem weń cewką bo woda mętna była i nie widziałem :/ Łajba niech się trafi najpierw a o jej wyjęcie będe się martwił później ;)
Kol.Skuti jakie wskazania dawał ten drobny kolczyk, sygnał był czysty stabilny czy może szarpany ?
Myśle że nie więcej jak 40.
Wasze cudowne ustawienia to Tryb PRO ,IRON AUDIO włączone, dyskryminacja nie więcej jak35 - popraw mnie jak się mylę :)