Teraz jest sobota, 20 września 2025, 21:28

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Nowe modele Bounty Hunter Made in USA
PostNapisane: środa, 23 lipca 2014, 05:31 
Generał Brygady
Generał Brygady

1. Lone Star PRO
2. Quick Draw PRO
3. Land Ranger PRO
Źródło: http://detecting.com/pro-metal-detector ... k-draw-pro

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Nowe modele Bounty Hunter Made in USA
PostNapisane: środa, 23 lipca 2014, 07:00 
Porucznik
Porucznik

Heh na pierwszy rzut oka pomyślałem Eurotek, nawet im się nie chciało myśleć nad inną główką elektroniki i zmianą kolorystyczną. Zobaczymy jak pojawią się pierwsze testy.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 23 lipca 2014, 10:54 
Podpułkownik
Podpułkownik

Cytuj:
Zobaczymy jak pojawią się pierwsze testy.

Obstawiamy wyniki? :h Po tym sprzęcie nie można nic wielkiego oczekiwać. To takie "dużo lepsze" chińskie MD. "Rasowe". Nic poza tym.

K. :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 23 lipca 2014, 11:42 
Sierżant
Sierżant

Dziwią mnie takie opinie miałeś jakiegoś BH

Ten ostatni ma tryb statyczny z dyskryminacja i te dwa ostatnie modele są lepsze od Euroteka

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 23 lipca 2014, 13:13 
Pułkownik
Pułkownik

BH to ten sam producent co Fischer i Teknetiks wiec sprzet podwinien byc nie najgorszy.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 23 lipca 2014, 16:02 
Generał Brygady
Generał Brygady

Brakuje jedynie w Polsce sensownego autoryzowanego dystrybutora, który oferowałby sprzęt marki Bounty Hunter w uczciwych cenach. Dla zainteresowanych pozostaje więc na dzień dzisiejszy tylko import prywatny.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 23 lipca 2014, 21:40 
Podpułkownik
Podpułkownik

sina napisał(a):
Dziwią mnie takie opinie miałeś jakiegoś BH

Ten ostatni ma tryb statyczny z dyskryminacja i te dwa ostatnie modele są lepsze od Euroteka

Od kiedy to przeczytałem przez cały dzień chodzę jakiś taki zamyślony, zdezorientowany. Czuję w sobie swojego rodzaju pustkę. Ogromną pustkę, która ogarnia całego mnie. Nie wiem już nawet, co mam napisać. Nie mogę sobie w żaden sposób uświadomić, jaki masz sposób pojmowania ogółu, drogi kolego :? Na tą chwilę jest to dla mnie nie do pojęcia.

Szkoda mi po prostu słów na coś, co i tak obalisz opiniami zasłyszanymi gdzieś na anglojęzycznych forach, do których straciłem dawno zaufanie, ale jak dla mnie Bounty Hunter będą jedynie firmowymi dobrej jakoś zabawkami. Nic więcej.

[ img ]

Za tą zabawkę powyżej producent woła prawie 200 dolców więcej niż za Teka Gammę. Czy według Twojego toku myślenia ten wykrywacz jest "lepszy" tylko dlatego, że panel wygląda podobnie, albo dlatego, że jest z tej samej fabryki? I warto za niego bulić te 600 zł więcej tylko dlatego, że jest lepszy? Nie, niestety nie jest lepszy. Gdyby naprawdę był, wszyscy biegali byśmy z nim. Ale nikt o zdrowym rozsądku z tymi wynalazkami nie biega. Ja ze swojej strony temat skończyłem.

K.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 23 lipca 2014, 21:58 
Sierżant
Sierżant

Gama a BH to całkiem coś innego
ma się tak jak twój Fisher F2 do F70

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 23 lipca 2014, 22:19 
Podpułkownik
Podpułkownik

Że tak jeszcze spytam... słynny Zdzichu od Omegi, to ty, prawda? I te Twoje filmy... no tak :1 Wszystko jasne. Na przyszłość będę bardziej ostrożny.

K. :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 23 lipca 2014, 22:36 
Podporucznik
Podporucznik

Tez mi to zajezdza Zdzichem. A te BH czy Fishery F19, to jest takie klepanie dla klepania, jak vw i jego audi, seat i skoda, zalosne...licza, ze jesli glupi nie kupi jednego, to maja jeszcze dwie szanse...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 23 lipca 2014, 23:43 
Podpułkownik
Podpułkownik

To też tak nie do końca. Oczywiście produkują i sprzedają - i to nie w setkach, a w tysiącach egzemplarzy. To prawda. Akurat jeśli chodzi o wyroby flagowe jak F75, T2 czy nawet niższe serie fisherów i teków to akurat produkt może nie najlepszej jakości, ale też nie najgorszej. W wielu kwestiach może konkurować z niejednym garrettem czy minelabem. Nawiasem mówiąc według mnie whites produkuje najlepsze jakościowo wykrywki - ale tylko te w metalowych obudowach. A co do bounty hunterów - jak już mówiłem - zabawki. Po prostu chłam we chłamie. Starsze modele to po prostu takie trochę lepsze chińskie MD, nieco przewyższające je osiągami. Jakość budowy starszych BH - przed "standaryzacją" - godna wygwizdania. To było kilkadziesiąt dolarów wyrzucone w błoto. Kiedyś jak w PL kupowałem w kiosku gazetkę z programem TV to obok wiatrówek zawsze na samym końcu reklamowali te i owe produkty z tej fabryki BH :) A jak widzę coś takiego w takim źródle to bierze mnie na wymioty. To oczywiście nie jest przecież źródło godne wzorca, ale przecież opinia o tych wykrywkach jest chyba wszystkim dobrze znana. I dopiero tutaj tak jak mówisz kgrl - to klepanie dla klepania wychodzi na jaw. Kiedy po prostu coś się nie sprzedaje wychodzą coraz to nowsze wymysły. Jak widać nowe BH to już adaptacja obudów z Euroteka. Ba, nawet platforma elektroniki jest zbliżona! Częstotliwość pracy i takie tam. Nawet nie chciało im się zaprojektować jakiejś nowej formy, nowego designu. Upchali w tym bebechy zbliżone do euroteka - i pewnie w dodatku uzyskali jeszcze mniejsze osiągi - i leci na sprzedaż, byle kto, nieobeznany - kupi - a bo dużo znaczków na wyświetlaczu, a bo producent reklamuje... F19 to z ich strony też lekka przesada. Trochę więcej niespotykanych dotychczas bajerów w menu, idea działania jak z goldbuga - cewki w standardzie powstałe kiedyś daaaawno i niesprzedające się - i leci na rynek. Łącznie z G2 to będzie już 7 rodzajów rozwinięć gold buga. Po co? :? :? :? Ale w końcu rynek jest wolny - każdy ma wybór... Jedyne czego potrzeba to myśleć z głową :)

Pozdrawiam, K. :1

PS: tak, to zdzichu, w jednym jego poście dał plamę.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 24 lipca 2014, 00:01 
Generał Brygady
Generał Brygady

Mnie się design tych wykrywek podoba. :D A jak się okaże, że walory użytkowe są lepsze niż niektórzy "prorokują", to może sobie któryś kupię, a dlaczego nie? :) Ceny za wielką wodą całkiem przystępne. Ale to tylko moje zdanie, a ja się na wykrywaczach nie znam, tak jak inni.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 24 lipca 2014, 13:52 
Podpułkownik
Podpułkownik

Zrobisz co zechcesz, drogi kolego :1 Może być nieco lepiej jak starsze modele BH (jest na pewno), ale mimo wszystko cudów nie należy się spodziewać :1

Pozdrawiam, K. :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 28 lipca 2014, 19:01 
Generał Brygady
Generał Brygady

Jednak nie ma konieczności kupować za wielką wodą. Prosze bardzo, jakie uczciwe ceny w Czechach na model Land Ranger Pro i niższe, a u nas....ani słychu ani widu, żeby ktokolwiek je sprzedawał, albo się do tego przymierzał:
http://www.lovecpokladu.cz/detektory-ko ... rrency=EUR ,
http://www.lovecpokladu.cz/detektory-ko ... rrency=EUR ,
http://www.lovecpokladu.cz/detektory-ko ... rrency=EUR .

Ten kto jest zainteresowany może kupować u Czechów. W Polsce na dzień dzisiejszy nie można.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 6 sierpnia 2014, 01:43 
Generał Brygady
Generał Brygady

Bardzo ciekawe i zachęcające wyniki testów zasięgu w powietrzu wszystkich 3 modeli :) : https://www.youtube.com/watch?v=Y2DyUwPiiHw

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]