sina napisał(a):
Dziwią mnie takie opinie miałeś jakiegoś BH
Ten ostatni ma tryb statyczny z dyskryminacja i te dwa ostatnie modele są lepsze od Euroteka
Od kiedy to przeczytałem przez cały dzień chodzę jakiś taki zamyślony, zdezorientowany. Czuję w sobie swojego rodzaju pustkę. Ogromną pustkę, która ogarnia całego mnie. Nie wiem już nawet, co mam napisać. Nie mogę sobie w żaden sposób uświadomić, jaki masz sposób pojmowania ogółu, drogi kolego :? Na tą chwilę jest to dla mnie nie do pojęcia.
Szkoda mi po prostu słów na coś, co i tak obalisz opiniami zasłyszanymi gdzieś na anglojęzycznych forach, do których straciłem dawno zaufanie, ale jak dla mnie Bounty Hunter będą jedynie firmowymi dobrej jakoś zabawkami. Nic więcej.
[ img ]Za tą zabawkę powyżej producent woła prawie 200 dolców więcej niż za Teka Gammę. Czy według Twojego toku myślenia ten wykrywacz jest "lepszy" tylko dlatego, że panel wygląda podobnie, albo dlatego, że jest z tej samej fabryki? I warto za niego bulić te 600 zł więcej tylko dlatego, że jest lepszy? Nie, niestety nie jest lepszy. Gdyby naprawdę był, wszyscy biegali byśmy z nim. Ale nikt o zdrowym rozsądku z tymi wynalazkami nie biega. Ja ze swojej strony temat skończyłem.
K.