Solo8 napisał(a):
Chciałem też kupić słuchawki zastępcze ale nie miałem okazji kupić, nigdzie nie było ofert.Kolega z innego forum miał kilka zastępczych tj. magnum strato itp.miał tez xp ws3.Sprzedał bo ucho się pociło w ciepłe dni i "odcinały od świata", a w zimowe dni były zbyt duże żeby założyć na nie czapkę, słuchawki sprzedał i kupił ws1 z których jest bardzo zadowolony bo i pod czapkę się mieszczą a w upalne dnie ucho się praktycznie nie poci.Zanim kupiłem i zanim mnie kolega przekonał do słuchawek ws1 minęło trochę czasu bo cena za dużo za duża.Teraz mam firmowe ws1, słuchawki wyglądają na delikatne, ale leżą na głowie idealnie, nie spadają nie uwierają w głowę, nie ma problemu że o coś się zahaczy :D uszy się nie pocą i co najważniejsze słychać wszystko co w około się dzieje, tonacja dźwięku bardzo dobra wszystko bardzo dobrze słychać.Długo się zastanawiałem nad kupnem, cenna można powiedzieć kosmiczna ale wygoda nie do opisania, nigdy więcej słuchawek przewodowych.Słuchawki są tak wygodne i lekkie że nie czuć ich na głowie.Teraz mogę przedzierać się przez krzaki i mam tą swiadomość że nie zahacze przewodem i na niego nie nadepnę.Gdy chodziłem w słuchawkach przewodowych miałem wrażenie ze mam "głowę na smyczy"
Pozdrawiam
100% racji - ws1 to najlepsze słuchawki do GMP , choć drogie w cholerę ale 100% warte swojej ceny - potwierdzi to chyba każdy ich użytkownik , przyznam że wolałbym kupić ws1 zamiast kupować dodatkową cewkę.