Piotr1969 napisał(a):
orzechopcja napisał(a):
I ja popatrzyłem na te 2 filmiki ewidentny program do zniechęcania niczym nie zabłysnęli a trzeba coś pokazać kroniki tak jak propagandowki z 42r
Tu nic nie ma, wszystko przekopane, wszystko przeszukane same złomy lub zaraza.
Takie programy specjalnie są produkowane dla rzeszy poszukiwaczy i zbieraczy którzy chcą coś gdzieś wyniuchać i schować a nie po patriotycznemu oddać.
Pic na wodę foto montaż. Wole Kuchnie tv hihihihihihi lukniesz, zapamiętasz, zrobisz i zabłyśniesz a pani ju się tobą opiekuje wieczorem w odpowiedni sposób hihihihi
Czasem lubię popatrzeć na Sikorskiego, ale to co pokazuje A CZEGO NIE POKAZUJE PRZED KAMERAMI szkoda, ale wiecie zaraz by się zwaliło tysiące ludków i jeden wielki bajzel
Każdy ma z nas swoją teorie na skarby. Dla każdego coś miłego wycewkowanego :)
Co do Pana Sikorskiego to mam podobne odczucia jak Kolega.
Obejrzałem chyba wszystkie odcinki, i jak coś namierzą to w następnym od razu zmiana tematu i brak kontynuacji. Lub znajdują same mało istotne rzeczy. A szkoda bo prowadzący wygląda na mądrego i oczytanego.
Ale i tak oglądam. :)
Witam.
Piotrze oglądasz każdy odcinek i piszesz, że ekipa Pana Sikorskiego zostawia tematy bez powrotów i znajduje mało istotne rzeczy..... Czytam to co piszesz i z wielkim szacunkiem dla Ciebie masz chyba bardzo słabą pamięć.
Przypomnę Ci tylko trzy tematy do których powracali a jest ich mnóstwo, a więc: Góra Strękowa, Reduta Ordona, wydobycie czołgu koło Białegostoku, miejsca powstańczych bitew.....
Następnie piszesz, że znajdują mało istotne rzeczy.... a co jest dla Ciebie istotną rzeczą? (zakopany i zatankowany samolot gotowy do startu?), często bywa tak, że kilka zardzewiałych łusek i guzików daje wiele odpowiedzi na nurtujące nas pytania.
Pozdrawiam.