Teraz jest niedziela, 21 września 2025, 20:45

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Armand i cewka dd
PostNapisane: poniedziałek, 3 listopada 2014, 23:56 
Plutonowy
Plutonowy

Wiem że tym postem mogę wywolac lawine ale czy wiadomo coś na temat nowych cewek do wykrywaczy armanda czy spoczniemy na standardowych cewkach dolanczanych do danego wykrywacza ja osobiscie mam dominatora 2 :?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Armand i cewka dd
PostNapisane: wtorek, 4 listopada 2014, 22:35 
Podpułkownik
Podpułkownik

Nie rozumiem... pytasz, czy cewki będą zamienne miedzy modelami tej padaki, czy...?

K. :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 4 listopada 2014, 22:54 
Generał Broni
Generał Broni

Jak manufaktura Armanda stworzy dodatkowe cewki to ... ja sie mocno zdziwię. Nie ujmując nic konstruktorowi, firma nie dotrzymuje tempa obecnych czasów, delikatnie mówiąc.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 5 listopada 2014, 00:06 
Plutonowy
Plutonowy

Widzac po ruchach tej firmy i tepie rozwoju to myślę ze sie nie doczekam żadnego dodadku do danego typu wykrywacza dodam ze swojego dominator a dostalem od ojca mysle ze mógł kupic cos lepszego w tej cenie błąd nowiciusza :roll:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 5 listopada 2014, 01:00 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Koledzy - bez przesady - sprzęty armanda nie są złe jeśli wiemy do czego ich używać. Problem polega na tym, że sam producent chce na siłę pozycjonować swoje wyroby jako uniwersalne a takie nie są. To są sprzęty na militarkę i w tym temacie robią dobrze. I dlatego nikt kto świadomie kupuje armanda nie oczekuje cewek DD, pinpointów z podaniem głębokości na monety, trybu dynamicznego z dyskryminacją. Od tych bajerów są inne sprzęty. A co do tego czy producent się rozwija czy nie - jego pomysł na biznes. W każdym razie życzę Armandowi świadomych do czego kupują sprzęt klientów.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 5 listopada 2014, 19:15 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

arab napisał(a):
Wiem że tym postem mogę wywolac lawine ale czy wiadomo coś na temat nowych cewek do wykrywaczy armanda czy spoczniemy na standardowych cewkach dolanczanych do danego wykrywacza ja osobiscie mam dominatora 2 :?

Z tego co mi wiadomo to nie prędko u Armanda cewkaDD się pojawi...Miałem Prospektora2od którego zgubiłem dwa pokrętełka,dzwoniąc w tej sprawie porozmawiałem z ich serwisantem,też zapytałem o cewkę DD i powiedział mi że zamysł jest ale jeszcze nie w tym roku,może w przyszłym.Więc chyba już Wiesz wszystko na ten temat.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 5 listopada 2014, 20:33 
Plutonowy
Plutonowy

Poczekamy zobaczymy polatam z tym co mam może cos ciekawego sie wymiecie z ziemi a jak to sie sprzeda i moze pomysle o jakims rutusie szkoda ze dominator tak slabo lapie monety :cry:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 8 listopada 2014, 13:27 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

arab napisał(a):
Poczekamy zobaczymy polatam z tym co mam może cos ciekawego sie wymiecie z ziemi a jak to sie sprzeda i moze pomysle o jakims rutusie szkoda ze dominator tak slabo lapie monety :cry:

Przede wszystkim dziękujemy, że używa Pan naszego sprzętu :) Armand Dominator wymaga w praktyce dobrego wyregulowania, żeby był skuteczny. Prosimy o ewentualny kontakt z nami, z Panem Kamilem, tel.: 512 138 545, doradzi co do najlepszych ustawień tego modelu. Garść porad zawartych też jest w filmie: https://www.youtube.com/watch?v=uN-wvhYob2s

Pozdrawiamy

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 9 listopada 2014, 20:59 
Plutonowy
Plutonowy

Przede wszystkim dziękujemy, że używa Pan naszego sprzętu :) Armand Dominator wymaga w praktyce dobrego wyregulowania, żeby był skuteczny. Prosimy o ewentualny kontakt z nami, z Panem Kamilem, tel.: 512 138 545, doradzi co do najlepszych ustawień tego modelu. Garść porad zawartych też jest w filmie: https://www.youtube.com/watch?v=uN-wvhYob2s

Pozdrawiamy[/quote]

To fakt trzeba troche poeksperymentować z tą zabawką żeby dobrze sie sprawował lubi strasznie się wzbudzać a przy wyłączonym sygnale progu to juz sie robi huśtawka sygnałów pzr

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 12 listopada 2014, 13:16 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

arab napisał(a):
To fakt trzeba troche poeksperymentować z tą zabawką żeby dobrze sie sprawował lubi strasznie się wzbudzać a przy wyłączonym sygnale progu to juz sie robi huśtawka sygnałów pzr

To zależy m.in. od zakłóceń zewnętrznych. Można manipulować czułością albo po prostu wyłączyć próg tam gdzie są zakłócenia.

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]