Witam wszystkich
W związku z dość dużym ostatnio zainteresowaniem poszukiwaniami na plaży, jako człowiek z nad morza czuję się zobowiązany wobec poszukiwaczy z innych terenów kraju umożliwic kazdemu obcowanie z plażą i piaskiem. Niestety nie mam doświadczenia w organizacji zlotów, ale posiadam odpowiednie ku temu zaplecze.
W odległości około 15 km na wschód od Kołobrzegu, nad morzem w miejscowości Sianożęty, koło Ustronia Morskiego znajduje się nazwijmy to gospodarstwo agroturystyczne polożone sto metrów od plaży. Na terenie ponad hektara znajduje się stary poniemiecki dom wraz z zabudowaniami gospodarczymi należący do mojego przyjaciela. Oprócz tego na terenie mieści się pracownia ceramiczna, letni całodobowy bar w ogrodzie ze sceną i inne. Do dyspozycji jest około dziesięciu pokoi trzy cztero osobowych, kilka domków i przyczep kampingowych. oraz pole namiotowe w sadzie. Panuje tu świetna atmosfera i jest bezpiecznie. Ceny za pobyt nie są wysokie.
W sąsiedztwie Sianożęt około kilometra w kierunku Kołobrzegu mieści się poniemieckie lotnisko w Bagiczu, znane wszystkim poszukiwaczom. W okolicy jest sporo innych miejsc ciekawych dla poszukiwaczy. Każdy może znaleźć tu cos dla siebie.
Proszę więc o wasze opinie na temat zlotu, spotkania nad bałtykiem. Czy podoba się wam ten pomysł?
Wszystkie szczegóły jak termin, czas trwania, ilość osób są do uzgodnienia. W lipcu i na początku sierpnia miejsca trzeba rezerwować szybko, w innym terminie bez rezerwacji. Poza tym każdy może tu przyjechać kiedy chce na normalny wypoczynek.
Co o tym sądzicie?
Ps. Prosze nie traktować mojego postu jako kryptoreklamę gospodarstwa agroturystycznego, jest to tylko propozycja organizacji zlotu nad bałtykiem
pozdrawiam
plomber
|