Teraz jest piątek, 14 listopada 2025, 17:31

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Który Rutus?
PostNapisane: wtorek, 30 grudnia 2014, 23:13 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

altertomek napisał(a):
barera napisał(a):
Nie ma możliwości dialogu z kimś kto wydał 5 tyś na sprzęt mówiąc mu, że wykrywacz za 1700 zł jest taki sam a może lepszy .....i ja to rozumie :D

Drogie są za pewne lepsze. Ale trochę się drapie po głowie jak na wypadach ja kopie , kopie i kopie. A kumple grzebią, grzebią i grzebią i szukają ustawień i za 20 m to samo. A jak dodać fakt że nie przekłada się to na efekt to czy jest sens???

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 30 grudnia 2014, 23:16 
Pułkownik
Pułkownik

A Czym szukasz?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 30 grudnia 2014, 23:20 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Z Rutusami. Ostatnio optimą. Ale teraz nie mam nic :-(. I zastanawiam się czy kupic X terrę czy Optimę czy może tego ostatnio Hiciora GM 4 Pro. Tylko mało osób go ma i nie mam gdzie sprawdzić, bo nikt z moich znajomych go nie ma. Pewnie będzie znowu optima bo jednak cienkie sreberka są bardzo ciekawe.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 30 grudnia 2014, 23:25 
Generał Broni
Generał Broni

Dalej ten temat wałkujecie ? :lol:

altertomku, skoro tak szeroko i nie koniecznie Rutus, to przemyśl sobie T2 SE. Tą wykrywką łapałem miniaturowe srebrne denarki i siekańce, a przy okazji jest tam też tryb dedykowany specjalnie pod głębsze skrytki.

:pa

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 30 grudnia 2014, 23:34 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

No chłopie za tą cenę :roll: . Kupisz X terrę czy rutusa używanego to jak nie podpasuje to zawsze go sprzedasz za to samo albo z zyskiem a T2 ??? Wcześniej był szał na tańsze TEKNETICSY, ludzie się zapoznali i szał minął jakoś dziwnie szybko .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 30 grudnia 2014, 23:43 
Generał Broni
Generał Broni

krzysiekb321 napisał(a):
No chłopie za tą cenę :roll: . Kupisz X terrę czy rutusa używanego to jak nie podpasuje to zawsze go sprzedasz za to samo albo z zyskiem a T2 ??? Wcześniej był szał na tańsze TEKNETICSY, ludzie się zapoznali i szał minął jakoś dziwnie szybko .

Ja mówię o czymś czego używałem i co mogę szczerze polecić, a czy Ty używałeś T2 ? Jeśli nie, to nie masz w tym temacie nic do powiedzenia :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 30 grudnia 2014, 23:48 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Nie używałem. Po pierwsze cena mnie i wielu odstrasza. Po drugie nie napisałem przecież że jest zły. Tylko sam lubię zmieniać sprzęty. Fakt że wybieram wykrywacze z niższej półki. I swego czasu rozważałem niższego TEKNETICSA.
Był chwalony wtedy i jakoś kariery nie zrobił. A często czytam posty ze ktoś się przesiada po nim na minelaba czy rutusa. Albo teksty że dobry ale... .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 31 grudnia 2014, 00:03 
Generał Broni
Generał Broni

Pamiętaj jedno, że na każdym wykrywaczu tracisz jakoś 1/4 -1/3 przy sprzedaży nawet jak jest na gwarancji. Zdążysz do jutra kupisz Opti za 1700 zł, sprzedasz za 1400 zł na gwarancji na bank po promocji. Im droższy wykrywacz tym więcej tracisz, norma. Jak Ci nie podejdzie Optima w co wątpię to w międzyczasie dozbierasz kasy i kupisz Deusa. Lepiej z panelem, a bez słuchawek za jakieś 4 tysiaki. Bo to jest już pełen luksus, a nie każdy lubi słuchawki, a i nie każdy potrzebuje bezprzewodowych. Nastawiasz się na monety nakopiesz full i nastawiasz się na depozyty. Powiedz ile depozytów do tej pory znalazłeś ?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 31 grudnia 2014, 00:07 
Generał Broni
Generał Broni

krzysiekb321 napisał(a):
Nie używałem. Po pierwsze cena mnie i wielu odstrasza. Po drugie nie napisałem przecież że jest zły. Tylko sam lubię zmieniać sprzęty. Fakt że wybieram wykrywacze z niższej półki. I swego czasu rozważałem niższego TEKNETICSA.
Był chwalony wtedy i jakoś kariery nie zrobił. A często czytam posty ze ktoś się przesiada po nim na minelaba czy rutusa. Albo teksty że dobry ale... .

Więc Ty taki teoretyk, coś gdzieś ktoś ... Chcesz człowiekowi pomóc to mów o czymś czego używałeś i co znasz, bo on po przeczytaniu takich rad musi mieć niezły bajzel w głowie...

PS. mod tu pewnie posprząta, a ja w przepychanki się wdawać nie zamierzam. Bez urazy i bez odbioru :pa

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 31 grudnia 2014, 00:18 
Pułkownik
Pułkownik

BRAT_MIH

Ta promocja to tylko do jutra?
I gdzie?
Dziękuję za wiadomość!!! :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 31 grudnia 2014, 00:21 
Generał Brygady
Generał Brygady

emil napisał(a):
krzysiekb321 napisał(a):

Więc Ty taki teoretyk, coś gdzieś ktoś ... Chcesz człowiekowi pomóc to mów o czymś czego używałeś i co znasz, bo on po przeczytaniu takich rad musi mieć niezły bajzel w głowie...

PS. mod tu pewnie posprząta, a ja w przepychanki się wdawać nie zamierzam. Bez urazy i bez odbioru :pa

Emil patrzę na Twoje wykrywacze i widzę tam deusa.... a teraz optima... czemu zamieniłeś deusa na optime ... chyba że masz je wszystkie to cofam pytanie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 31 grudnia 2014, 00:27 
Generał Broni
Generał Broni

altertomek napisał(a):
BRAT_MIH

Ta promocja to tylko do jutra?
I gdzie?
Dziękuję za wiadomość!!! :1

ZIMOWA PROMOCJA

Od 5 do 31 grudnia trwa promocja na wykrywacze z sondami 29cm.

Optima z DD 29cm - 1850 zł 1700 zł

Argo z DD 29cm - 1950 zł 1800 zł

Argo z CC 29cm - 1900 zł 1750 zł

http://www.rutus.com.pl/

I pewnie w każdym innym sklepie z wykrywaczami Rutusa, później skok do 1850 zł w przypadku Optimy.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 31 grudnia 2014, 00:29 
Pułkownik
Pułkownik

No to nie źle. Muszę podjąć decyzję do jutra :?

Jeszcze raz dzięki !!!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 31 grudnia 2014, 00:37 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Mam kolegę, z którym razem kopiemy - on deusem ja optimą (chodzimy tylko na monetki z tymi wykrywaczami) i podczas ponad 100 wypadów w ilości i jakości fantów nie było różnicy. Jeden wypad był trochę inny (na korzyść deusa- ale to z innego powodu :usta ). Widzę jednak, że praca na niskiej i wysokiej częstotliwości ma zalety. Dlatego myślę o White's Spectra VX3, ale poczekam, może rutus zrobi coś podobnego. Golden Mask 4 pro WD - 18khz i 8khz jest atrakcyjny, jednak ja z info numerycznego i głębokości zalegania fanta wiele mogę wywnioskować, więc brak wyświetlacza wyklucza sprzęt.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 31 grudnia 2014, 00:42 
Pułkownik
Pułkownik

wopaw
Dziękuję za rzeczową, praktyczną radę!

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]