Krzyselektron napisał(a):
tigra_cfp napisał(a):
Witam
Dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi. Ale At Gold nie był zły tylko ta mała cewka i problem że nie mogę jej wymienić np. na Nela lub Detech bo nie ma dedykowanych do At Gold.
Do AT Golda Nel ma wszystkie cewki, cennik i rozmiar w zależności od głębokości portfela.
Garrett ma też do At Golda cewka 8,5 x 11 DD, jest taka np. na al..ro za 660 zeta nowa.
Wiem. Masz racje. Ale rozmawiałem z ludźmi którzy używali takie zestawy i nie chodziło to dobrze. Po zamianie W At gold na cewką z At Pro tzn na tą większą oryginalną Garrett typu DD 8,5x11 wykrywacz głupiał. Podobno trzeba wykrywacz wysłać do serwisu i zestroić go na nowo. Więc jak mam za każdym razem jak chce zmienić cewkę wysyłać do serwisu to mnie to zniechęca. A co do Nela też jest podobny problem i raczej osiągi się nie zmieniają. Więc zostaje mi samemu zaryzykować i kupić na moje wyczucie. Proszę o napisanie swoich spostrzeżeń użytkowników i przeciwników Deusa. Bo raczej pójdę w tą stronę. A jak kupię to również podzielę się spostrzeżeniami z używania tego sprzętu żeby może komuś również pomóc w podjęciu decyzji.