Teraz jest czwartek, 25 grudnia 2025, 22:33

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Potrzebna polska instrukcja garret euroace
PostNapisane: poniedziałek, 19 stycznia 2015, 15:06 
Kapral
Kapral

Dodam od siebie 3 grosze:) tez chodze z Euro i pierwszy wypad no tragedia ludzie takie fanty wstawiaja na forum a ja nic gwóźdź kapsel sam złom. I tak sie uzbieralo że na złomie 100pln dali:)
np. JA CHODZE NA ALL METAL i nic nie wycinam zadnego kwadratu bo zauwazylem ze jak wytne jakieś kwadraty i przemiatam i bije kolor a na wyświetlaczu jeszcze pokazuje złom, ja wole słuchem odróżniać niż patszec błąd ortograficzny - piszemy patrzeć ciagle na wyswietlacz. A jak bije na przemian to przeważnie gwóźdź zardzewialy. I niestety kapsle od piwa wódki bija jak monety

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Potrzebna polska instrukcja garret euroace
PostNapisane: wtorek, 20 stycznia 2015, 20:31 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Chodzę z EuroAce od roku i wycinam tylko 4 kwadraciki żelaza,włączam All metal i kopię powtarzalne czyste sygnały.Polmosy itp. śmieci niestety się trafiają i trzeba kopac żeby nie pominąć jakichś fajnych monetek.Przy odrobinie doświadczenia możesz odróznić kapsla od czegoś co warto kopać odpowiednio przemiatając czołem cewki nad obiektem który sygnalizuje wykrywacz.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]