Teraz jest piątek, 18 lipca 2025, 16:07

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 374 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wady fabryczne wykrywaczy, złe serwisy, gdzie nie kupowa
PostNapisane: poniedziałek, 5 stycznia 2015, 20:50 
Kapitan
Kapitan

KrisssK napisał(a):
Podziwiam takich cwaniaczków za głupotę. No ale sami się proszą o problemy.

To prawda na dodatek dzwonię wręcz proszę aby to wyjaśnić przecież nikomu nie chcę robić problemów wiem że jest ciężko , nawet kolo jak by nie miał działalności i powiedział by mi- stary coś sie rozkraczy w sprzęcie odeślij naprawie , ja ci wyślę jakieś poświadczenie że słowa moje są słowem , machnął bym ręką. ..

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 5 stycznia 2015, 20:56 
Generał Broni
Generał Broni

KrisssK napisał(a):
Panowie, przeczytajcie może najpierw ostatni post w linku który podałem...

No to zmienia się na lepsze przynajmniej z Minelabem dobrze że tereske mam kupioną zagranicą a i Proscana klientem byłem nie raz .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 5 stycznia 2015, 21:03 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

arkona napisał(a):
KrisssK napisał(a):

To prawda na dodatek dzwonię wręcz proszę aby to wyjaśnić przecież nikomu nie chcę robić problemów wiem że jest ciężko , nawet kolo jak by nie miał działalności i powiedział by mi- stary coś sie rozkraczy w sprzęcie odeślij naprawie , ja ci wyślę jakieś poświadczenie że słowa moje są słowem , machnął bym ręką. ..

jesli kolo handluje i nie ma działaności to już nawet tego głupotą nie mozna nazwać. :) Przecież wystarczy jeden klient, który uprze się na paragon i będzie miał ciepło. Ewidencja prowadzonej działaności jest jawna więc tym bardzie się dziwie ze są jeszcze tacy naiwni....

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 5 stycznia 2015, 21:09 
Kapitan
Kapitan

KrisssK napisał(a):
arkona napisał(a):
KrisssK napisał(a):

jesli kolo handluje i nie ma działaności to już nawet tego głupotą nie mozna nazwać. :) Przecież wystarczy jeden klient, który uprze się na paragon i będzie miał ciepło. Ewidencja prowadzonej działaności jest jawna więc tym bardzie się dziwie ze są jeszcze tacy naiwni....

nie wiem na serio czym się kierował odmawiając mi tego co jest jego obowiązkiem.. nie wiem czemu tego nie dosłał jak obiecywał ..
i wreszcie czemu ze śmiechem powiedział że teraz na pewno go nie dostane
Rzecznik stwierdził że po otrzymaniu zgłoszenia z automatu powiadamiana jest skarbówka.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 5 stycznia 2015, 21:12 
Generał Broni
Generał Broni

Ostrzeżenia: 1
Dowodem zakupu internetowego jest też dowód wpłaty na konto. Czasami paragon po kilku miesiącach staje się nieczytelny. Uczciwi sprzedawcy z tego względu polecają skserowanie paragonu, dlatego optymalny jest zakup z imienną fakturą. Jeżeli sprzedawca robi problemy z wydaniem paragonu lub faktury to można się domyślać o co chodzi. Kupowałem w sklepie gdzie faktury przychodziły na maila zbiorczo raz na pół roku w wersji e- pdf.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 5 stycznia 2015, 21:16 
Kapitan
Kapitan

frank napisał(a):
Dowodem zakupu internetowego jest też dowód wpłaty na konto. Czasami paragon po kilku miesiącach staje się nieczytelny. Uczciwi sprzedawcy z tego względu polecają skserowanie paragonu, dlatego optymalny jest zakup z imienną fakturą. Jeżeli sprzedawca robi problemy z wydaniem paragonu lub faktury to można się domyślać o co chodzi. Kupowałem w sklepie gdzie faktury przychodziły na maila zbiorczo raz na pół roku w wersji e- pdf.

pan nie mówił jak by miał mi cokolwiek wysyłać..wręcz przeciwnie :)

Prawda dowód wpłaty na konto jest dodatkowym dowodem zakupu co nie zwalnia sprzedającego z obowiązku wydania paragonu lub innego .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 5 stycznia 2015, 21:20 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Przekaż temu mądrali-sprzedawcy co powiedział pan Rzecznik ...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 5 stycznia 2015, 21:24 
Kapitan
Kapitan

napisałem ..coś bredził o straszeniu ja przekazałem suchą informacje i nie aby straszyć a żeby mu raczej dupę ratować , nie odezwał się

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 stycznia 2015, 15:05 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Panowie mam duzy problem,zakupiłem Garetta 350 u V....Wszystko było było wporzadku z do dzis jak wykrzywacz dostał potęrznego wstzasu,odpadła cała kosola(juz przymocowana) i "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie - błąd ortograficzny!!! sie właczyc...Zastanawiam sie czy mi to naprawą?i czy jest sens wysyłać go na gwarancje?zastało mi 2 miesiace...Ktoś z was miał taką sytłacje?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 stycznia 2015, 15:08 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Wyślij trzeba próbować. Jak nie naprawią na gwarancji to może naprawią odpłatnie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 stycznia 2015, 15:41 
Moderator
Moderator

arkona napisał(a):
(...) i nie aby straszyć a żeby mu raczej dupę ratować (...)
Ale po co? Przecież masz do czynienia z klasycznym przykładem oszusta z gatunku głupków, którzy sądzą że są cwani. Jaki ma sens dyskusja z takim zerem? Chyba już wiesz, że żadnego serwisu nie będzie... Urząd Skarbowy, najlepiej jutro z samego rana!

Pielęgnujemy dziadostwo, bronimy oszustów przed prawem, dajemy się wodzić za nos, nie używamy środków którymi państwo dysponuje aby nas chronić... Dlaczego? Bo nie chcemy wyjść na szpicla? To się skończyło ćwierć wieku temu! Eliminacja za pomocą prawa oszustów, krętaczy, złodziei itp jest postawą prospołeczną. Tak to funkcjonuje w całym cywilizowanym świecie, bo pozwala po prostu lepiej żyć. Lepiej, czyli uczciwiej, przyzwoiciej, spokojniej... Warto pamiętać, że ten internetowy "sklep" oszukał i pewnie oszuka jeszcze setki osób. Ktoś to musi przerwać.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 stycznia 2015, 17:31 
Kapitan
Kapitan

flasch napisał(a):
co powiecie o sklepie wykrywacze24 jakieś spostrzeżenia ?

Osobiście polecam. Kupiłem jeden wykrywacz jakiś czas teum u nich. Miły kontakt, szybka realizacja. Ceny akceptowalne.
Szybko odpowiadają na pytania, służą dobrą radą.
Kolejny sprzęt kupiłem w Mocnym Sygnale - podobnie jak wyżej, miły kontakt, można liczyć na spore rabaty :-) Widać troskę o klienta.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 stycznia 2015, 19:33 
Kapitan
Kapitan

Renald napisał(a):
arkona napisał(a):
(...) i nie aby straszyć a żeby mu raczej dupę ratować (...)
Ale po co? Przecież masz do czynienia z klasycznym przykładem oszusta z gatunku głupków, którzy sądzą że są cwani. Jaki ma sens dyskusja z takim zerem? Chyba już wiesz, że żadnego serwisu nie będzie... Urząd Skarbowy, najlepiej jutro z samego rana!

Pielęgnujemy dziadostwo, bronimy oszustów przed prawem, dajemy się wodzić za nos, nie używamy środków którymi państwo dysponuje aby nas chronić... Dlaczego? Bo nie chcemy wyjść na szpicla? To się skończyło ćwierć wieku temu! Eliminacja za pomocą prawa oszustów, krętaczy, złodziei itp jest postawą prospołeczną. Tak to funkcjonuje w całym cywilizowanym świecie, bo pozwala po prostu lepiej żyć. Lepiej, czyli uczciwiej, przyzwoiciej, spokojniej... Warto pamiętać, że ten internetowy "sklep" oszukał i pewnie oszuka jeszcze setki osób. Ktoś to musi przerwać.

no fakt.. chyba nie ma co myśleć a o swoje zadbać .pozdrawiam:)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 7 stycznia 2015, 19:35 
Kapitan
Kapitan

"pan "wysłał paragon w pdf bez słowa...pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 stycznia 2015, 09:53 
Specjalista
Specjalista

Ostrzegam przed kupowaniem w sklepie centrum elektroniki z Tarnowskich Gor. Wraz z wykrywaczem gm4 otrzymac mialem komplet oslon ( na elektronike i druga na przedzial baterii ) w przesylce brakowalo oslony na baterie co natychmiast zglosilem sklepowi. Zaczely sie jakies dziwne manewry z ich strony . Oczywisci to wyjasnimy, oczywiscie za godzinke ktos oddzwoni tylko to sprawdzimy, odsylanie od jednej osoby do drugiej w firmie.Zabawa w gluchy telefon. Trwa to juz prawie poltora tygodnia . Wykonalem do nich w tej sprawie kilkanascie telefonow . Przykre , ale to moje ostatnie zakupy u tych cwaniakow .Wydalem u nich prawie 2300 zl.Oslone kupie w innym sklepie.Strach pomyslec jaki bedzie problem jak wykrywacz trzeba bedzie naprawic. Odradzam ich uslugi.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 374 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]