Teraz jest sobota, 24 stycznia 2026, 13:14

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Zdięcie na konkurs prosto z pola
PostNapisane: czwartek, 26 lutego 2015, 11:11 
Generał Brygady
Generał Brygady

A gdzie jest danek audi 4 fajny chłopak co ma audi ?-zabłysną jak latarnia w Drawsku pomorskim i zgasł a szkoda bo by pewnie miał dużo ciekawych historii do opowiedzenia, Danek gdzie ty jesteś??

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 lutego 2015, 13:10 
Kapral
Kapral

Nie bardzo rozumiem oburzenie kolegów. Nie żebym bronił autora wątku, ale nie znalazłem żadnych zapisów, że zdjęcia na konkurs mają być z fantami wykopanymi osobiście. Ja to widzę tak: kolega zachwycił się wykopanym fantem przez kompana wyprawy – postanowił sobie zrobić z nim fotkę – w jego ocenie była na tyle fajna, że zgłosił ją do konkursu. Gdzie tu przypał? Co prawda MÓGŁ napisać, że fant kolegi ale nie wydaje mi się żeby MUSIAŁ.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 27 lutego 2015, 08:40 
Starszy Sierżant Sztabowy
Starszy Sierżant Sztabowy

No jasne, że zdjęcie jest superowe. Ale zdjęcie z nie swoim fantem budzi nie smak, zwłaszcza po filmiku umieszczonym na you......e. Gdyby autor zdjęcia napisał: oto moję zdjęcie z fantem kolegi wydaję mi się że żadne wścipskie wpisy by się nie pojawiły, sprawa byłaby jasna. A tak wygląda to jakby autor chciał ten fakt ukryć, a niepotrzebnie:-(

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]