|
Hej moi drodzy Koledzy detektoryści, widzę mod trochę posprzątał watek i dobrze :), absolutnie nie przeszkadza mi wasza polemika na temat Deusa w tym wątku, aczkolwiek chciałbym coś wyjaśnić, zanim wrzucę kolejne foto :D :
1. fanty, a jak ja to nazywam słodko "artefakty" :D, które wrzucam może szału nie robią, ale zrozumcie, że celebruję to cudowne hobby dopiero drugi rok, gdzie tak naprawdę uważam ten sezon za sezon 1, a poprzedni za zerowy :) biegałem trochę z AT GOLD - em, fajna wykrywka, za dużo tych wypadów nie było, sreberko jedno znalazłem i inne fanty i spodobało mi się, kupiłem Deusa m. in. dlatego gdyż zależało mi na mobilnej wykrywce (nie mam auta), którą rozłożę i w plecaku skuterkiem na miejscówkę przewiozę oraz na bezprzewodowej pracy.
Rozumiem, że moje artefakty :D nie robią wrażenia, ale Koledzy ja używam Deusa dopiero czwarty dzień :) a trzy wypady to były wypady pięć minut od chaty na pole, które i tak jestem w szoku że tam coś znajduję :). Dajcie mi czas, w przyszłym tygodniu uruchamiam skuterka i już mam zaplanowane z tuzin miejsc, które odwiedzę, a tereny mam ciekawe, mieszkam w woj. lubuskim (MRU). Mam nadzieję, że za jakiś czas pochwalę się ciekawymi fantami ;) Teraz mogę powiedzieć tylko, parafrazując - sorry taki mamy klimat - sorry takie mam miejscówki obok chaty ;)
2. przejrzałem wszystkie wątki o Deusie na forum i zauważam jedno, że z Deusem jest jak z iPhonem, którego nota bene mam już piątego hahaha - 30% opinii to opinie ludzi co Deusa miało raz w ręce, albo w ogóle :), a o jednym gościu co zrobił recenzję Deusa na podstawie instrukcji :lol: :lol: to się nawet nie będę wypowiadał, bo o mało z krzesła nie spadłem ;) ze śmiechu :D Ja o Deusi-e wypowiem się może dopiero jak minimum ze dwa lata z nim pochodzę...
Gdybym ja nie założył tego wątku, a ktoś inny, a też byłbym początkującym użytkownikiem Deus-a, to z przyjemnością bym go śledził ;)
A teraz moi drodzy Koledzy Detektoryści nie przestraszcie się mojej następnej fotki, bo szału nie było dzisiaj :) kolega był ze mną i robił za koparkę, więc więcej było gadania niż kopania, teraz parę dni przerwy bo jadę do dziewczyny i widzimy się w poniedziałek ;)
DARZ DÓŁ ps. polemikę, krytykę oraz pochwały przyjmuję z dystansem :)
19.III.2015r. 1,5 h ta sama miejscówka co dwa dni wcześniej, kolejny pas na polu. Program fabryczny nr 9: podstawowy 2 (BASIC 2) 8 Mhz.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|