konar napisał(a):
Nie miej będzie działać , potem tylko twe małe korekty które będziesz musiał powtarzać za każdym włączeniem . Ale to już kosmetyka . Pozdrawiam ( a tak na marginesie jestem z kotliny Kłodzkiej jak byś miał jakiś problem a masz niedaleko zapraszam)
kerim napisał(a):
Dzięki konar za podtrzymanie mnie na duchu, bo miałem/mam jeszcze/ wątpiliwości :lol:
Jesteś drugim, który zdecydowanie odpowiedział na pytanie.
Czekam na przesyłkę a po testach podzielę się swoimi wraźeniami. Pozdrawiam. :1
Dzięki uprzejmości kolegi
wclan-a, jestem posiadaczem uboższej wesji Deusa z mocno podrasowanym oprogramowaniem. :lol: Nie wiem jak to uczynił kolega wclan, ale w praktycznych testach /zakopywanie monet na róznych głebokościach/ zwyciężyły jednoglośnie programy z jego ustawieniami. Chciałbym publicznie mu podziękować za bezinteresowną życzliwą pomoc i poświęcony czas. Potwierdzam, że do zapisania podrasowanych programów z panela głównego wystarczy tylko panel WS4 bez mojej cewki. Musiałem jedynie po tej operacji, zarejestrować ponownie swoją cewkę pod nr 2. Wszystko bez problemów super hula, jedyna rzecz o której muszę pamiętać, to niedopuścić do całkowitego rozładowania baterii w słuchawkach. WS4 po załączeniu zawsze pamięta ostatnio używany program. Podrasowane parametry zapisane w programach z panela głównego nie widać na wyswietlaczu i nie można ich modyfikować ale za to pozostałe są dostępne.
Jeszcze raz dziękuję
Wclan i serdecznie pozdrawiam. :1
PS Stopień w pełni zasłużony :)