Teraz jest czwartek, 2 października 2025, 16:34

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Bydgoszcz
PostNapisane: niedziela, 3 lipca 2005, 20:59 
Porucznik
Porucznik

Nareszcie wakacje :D
Mam stare pytanie....
GDZIE MOŻNA BY BYŁO POSZUKAĆ W OKOLICACH BYDGOSZCZY????????
Chollera wszystkie takie znane miejscówki są przetrzepane, że trudno nawet łuskę wyciągnąć.
Jak zbliża się weekend dostaje paranoi bo trzeba coś wymyślić.
I ta myśl w głowie - "gdzie jedziemy" - pochlastać się idzie.....
Może ma ktoś jakieś fajne miejsca "na sprzedaż" powiedzmy tak w zasięgu 50km od Bydgoszczy??
Dostępne mapki mam - są kiepskiej jakości i mało co na nich widać a margines błędu w terenie wynosi ok 20km :D Lokalsi też chyba się sprzysięgli przeciwko mnie - jak się o coś pytam to od razu albo opowieści o czołgach (;) ) albo stara gadka "tu już byli tacy i nic nie zlaleźli" ciekawe tylko czemu sami lokalsi łażą z wykrywkami a na prośbę o wpuszczenie na pole słyszę śmiech :wq
Próbowałem już wszystkego - od piwa, przez wina i na innych pierdołach kończąc, ale dooopa aborygeni jak milczą tak milczą.
Proszę pomóżcie bo w następny weekend popełniam samobójstwo jak znowu nic nie przywioze :666
Za każdego fanta wyciągniętego ze wskazanego miejsca wysyłam piwo na mój koszt ;) nooo chyba że ktoś chciałby "obalić" na miejscu ;)

Pozdrawiam
Royalty
:)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 4 lipca 2005, 14:43 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

w okolicy bydgoszczy jest poligon w solcu kujawskim tzn jakies 5 km droga "na pewno" pisze się oddzielnie - błąd ortograficzny!!! zobaczysz po masztach kiedys wytargalem tam wiadro lusek z mosina w jednym dolku i kawalek tasmy od MG42 i ogolnie duzo tem roznych rzeczy np takie wielkie cwiczebne betonowe bombki lotniczy oczywiscie odlamki luski itp co ciekawsze kiedys na terenie poligonu znjadowala sie wioska ... w okolicy sa jeszcze inne spalone wioski... jak cos to na priva. a i jak bedzie Ci sie nudzic to ja bede tam w okolicy (chrosna) w polowie sierpnia..

pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]