TJM napisał(a):
Midasa to sobie raczej daruję, potrzebuję dyskryminację co najmniej na poziomie jaki oferują HS-3 i Salamandra. Raczej większość czasu i tak śmigałbym na all metal, ale dyskryminacja jednak już się przydaje po wykryciu czegoś, chociażby żeby raz na <x> sygnałów zaoszczędzić kopania.
Kusi mnie jednak zakup Salamandry, w ciągu ostatniego tygodnia w wolnych chwilach czytam, co piszą o nim na różnych forach. Sprzęt ma opinię wręcz legendarnego jeśli chodzi o grubszą militarkę, a przy tym interesujące jest to, że nawet z "średnią" cewką 27 (a prawdopodobnie od takiej bym zaczynał) dobrze siorbie też drobnicę.
Najbardziej boję się jakości wykonania i trwałości, bo akurat o tym nie znalazłem nigdzie żadnej konkretnej wzmianki, chociaż sporo osób twierdzi, że śmiga z nim po kilka lat (chyba, że to producent ma wiele nicków sieci :666)
Kolego a co w midaśie Tobie nie odpowiada ??miałeś z nim doczynienia ??
Ja uważam ten wykrywacz za bardzo fajny w tym przedziale cenowym , ostatnio nawet na tablicy był za 430 zł uzyty kilka razy z gwarancją , ładowarka do aku nie potrzeba martwić się o baterie , ale każdy wie swoje :1
Powodzenia :1