kgrl napisał(a):
Zatem tlumacze, jako uzytkownik Visty. Nie kupuj Visty, jesli chcesz kopac gleboko. Chcesz analoga, to kup Golden Mask 4. Wiecej sie juz nie wypowiem. Nie posluchasz mnie, to twoja sprawa. Zycze powodzenia.
Hmmmm, a zdradzisz tajemnicę skąd ta niechęć do Visty?
Mam Vistę Gold i Deusa i czego jak czego ale głębokości Viscie nie można odmówić.
Kupiłem Deusa dla jego lekkości, trybu wielotonowego, który pozwala wysłyszeć w dobrych słuchawkach naprawdę wiele.
To dwie zupełnie różne maszyny ale Vista Gold ze swoją świetną dwutonową dyskryminacją prawidłową nawet dla głębokich obiektów (czego nie można powiedzieć o Deusie) robi dobrą robotę.
Regulacja głośności dla żelaza w trybie dwutonowym, dwa tryby odpowiedzialne za szybkość reakcji bardzo ułatwiają pracę.
Do tego bdb separacja i szybkość maszyny, to zalety Visty.
Musiałabym się głębiej zastanowić jakie są wady Visty, z puntu widzenia Deusa znalazłoby się kilka ale ich wymienianie nie ma sensu bo to zupełnie inny typ i półka cenowa.
Mam problemy z kręgosłupem i zdecydowałem się pozbyć Visty stawiając na wagę i ergonomię Deusa, choć mam nieodparte wrażenie że Vistą owszem nakopię więcej śmieci ale i więcej wartościowych fantów.