Jestem pewien, że za chwilę kolega na D się podzieli swoimi jakże cennymi spostrzeżeniami, zna konkurencję, zna i Deusa a jego wady przede wszystkim.
Wie czego Deus nie potrafi, to pewnie wie co potrafi, lubi udzielać się na wątku dotyczącym wykrywacza którego nie używa, po prostu super z niego gość.
Ruszają mnie takie wpisy, które nic nie wnoszą do wątku a tylko próbują ośmieszyć kogoś, kto naprawdę się stara - tutaj szacunek dla kolegów którzy się dzielą
swoimi spostrzeżeniami. Róbcie swoje.
Tak się składa, że chodzę w teren z kolegą z Rutkiem, realia są takie, że czasem Rutek sprawdzi mój potencjalny dołek, czasem ja sprawdzę sygnał z Rutka.
Ani mi , ani koledze z tej okazji czapka z głowy jeszcze nie spadła i nie spadnie, bo poza sprzętem z którym się chodzi ważni są jeszcze ludzie z którymi się dzieli pasję.
Potwierdzę, Rutek jest dużo głębszy, 50kg pocisk i beczki po farbach wyłapuje z takich głębokości, że kolega zamiast saperki będzie nosił ze sobą łopatę, tryb mix jest bardzo udany na duże rzeczy, takie mnie akurat nie interesują i zamiast pocisku kal.200 wolę 1 mała monetkę, a nawet 2.
Wracając do tematu, mało jest pożytecznych filmików w sieci z tym trybem i uwaga uwaga, pole do popisu dla kolegów - ani jednego w naszym ojczystym języku.
Jeśli lubisz czytać to :
http://www.metaldetectingworld.com/xp_d ... disc.shtmlJutro rano idę testować ten tryb, co jest fajne w Deusie, że nie idzie się nim znudzić, dopiero rok z nim latam i cały czas się uczę - pewnie ktoś mi zaraz podpowie, że jestem tępy itp. miłe wstawki...
Mój Deus i robię z nim co chcę i jak chcę a jak mi się będzie chciało to sobie dokupię drugiego.
Pozdrawiam wszystkich niezależnie od sprzętu.
P.