Taktyk napisał(a):
Nerwowo? :lol:
A. chyba uderzyła woda sodowa do głowy albo nie starczyło czasu. Jak można pozwolić, żeby to pierwsze filmy instruktażowe kręcili niedoświadczeni użytkownicy, a nie sama firma? Shelton jest tak doświadczony, że nie potrafi odróżnić sondy sklejonej z dwóch korpusów od sondy z dodatkową osłoną - tutaj osłona jest klejona na silikon, więc +++++ dla firmy... :lol: Przecież taki instruktaż powinien być na pierwszym miejscu przez firmę Rutus. Odpowiedź jest jedna: brak możliwości i pomysłu... i czasu, ale to mogę zrozumieć.. I na zdobycie większego rynku nie ma możliwości - chociaż naprawdę samemu Rutusowi tego życzę, ale nie z takim podejściem i arsenałem!
Rutus napisz do mnie a zrobię Tobie taką kampanie, przy której W. Mx sport będzie tylko 5-procentowym udziałem, w porównaniu do u95% udziału naszego... :lol:
Ahoj!
T.
Taktyk spozniłes sie o pare dekad :lol: ....tu i nie tylko tu juz wiele nas zbluzgało głupie testy i ich brak,głepie pomysły ..i brak PL mEnu :lol: ..i w ogóle juz wszystko zostało skrytykowane...takze spokojnie ,chyba zapadłeś w sen zimowy :h
A tak serio..Shelton uwazam robi najlepsze testy/prezentacje w sieci w temacie wykrtywek. Wystarczy porównac wszytko inne... :1
Jesli zaś chodzi o to czy to będzie dobra wykrywka..
Dziwie sie ze w tej branzy nie bierzez sie zakresu cenowego pod uwagę jako głównego czynnika .Detektorysci to dziwny gatunek....wydadzą wszystkei swoje puieniadze by tylko mieć sprzet najlepszy.a nei dobry w tym przedziale.
Jeśli alter 71 kosztuje 2800 zł to logiczne ze nalezy go w pierwszym rządzie porównać do konkurencji z tego przedziału(okolic)cenowego.
Deus lite ,at pro,x terra 705,MakroR 2, T2, chyba jakiś whites...