Taktyk napisał(a):
Info tylko poprzez e-mail.
Marketing na forum PS>> Shelton :))) ??? YouTuberze kochany... Zacznij kojarzyć fakty i dwa razy się wcześniej zastanów zanim nakręcisz jakiś film. Zastanów się nad parfrazą " czas" ...Być może dojdziesz do innych przemyśleń, niż tych, o zwalniającym przetworniku, i innych podobnych bzdurach, których nawet po pobieżnym przejrzeniu Twoich movies, nie chcę mi się prostować... szkoda mi czasu - parafrazując ten czas... etc.. Bo z taką wiedzą to możesz sprzedawać wykrywacze i warzywa na targu, bez żadnej rekomendacji... :lol: Tak, dla handlowców z pewnością jest mega istotny marketing, nie dla mnie... URD-1 to nie jest warzywo, nawet tak doskonałe jak marchewka, ale z całą pewnością nie będzie można go kupić na targu! :)
Widzę, że poziom braku kultury osiągnął dno, a ryba przyciśnięta do ściany coraz bardziej się miota.
Krytykujesz wszystko i wszystkich, bez żadnych zahamowań i elementarnej kultury osobistej. W konfrontacji bezpośredniej, jak widać na filmie, nie potrafisz wydusić poprawnie zdania podwójnie złożonego.
Nie wiem na czym to polega. Może to jakaś trauma z dzieciństwa, jakiś Syndrom Sztokholmski, totalny brak asertywności, który przelewasz na innych.
Z taki podejściem na rynku niewiele wskórasz, bo obowiązuje w życiu taka zasada, że człowiek który zachowuje się jak cham wobec innych, nigdy nie zdobędzie szacunku i zaufania.
Zwłaszcza jako producent urządzenia. Jak napisało ci już wielu kolegów, przegrałeś na starcie i nie ma sensu tego ciągnąć.
Zacznij szanować innych, lub zadbaj o stan swojej umęczonej duszy. I szczerze ci tego życzę i to z paru powodów.
Po pierwsze jak już wspomniałem ze względu na innych. Po drugie, że względu na najbliżesze otoczenie - rodzinę, oni mogą się czuć też zmęczeni taki sytuacją.
Po trzecie trafisz kiedyś na godnego przeciwnika i on ci nie odpuści...
Uwierz mi szkoda na to czasu. Jeśli potrzebujesz pomocy - a piszę to zupełnie szczerze, bez złości i podtekstów, jestem gotów pomóc jako człowiek i przyjaciel, nie wróg.
Mam nadzieję, że temat interpersonalnych wycieczek wobec mojej osoby i innych użytkowników tego forum został raz na zawsze rozwiązany i nie będzie się nigdy więcej wiązał z twoim agresywnym zachowaniem i atakami.
Życzę zmiany podejścia do życia i innych, a zobaczysz wszystko stanie się prostsze łącznie z twoim URD-1.
Shelton