Teraz jest poniedziałek, 30 czerwca 2025, 09:53

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: TAKTYK URD-1
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 08:36 
Generał Broni
Generał Broni

Pomijając już wszystko ja bym w życiu nie kupił czegokolwiek (nawet marchewki) od człowieka z takim podejściem jak Taktyk. Nie wyobrażam sobie zgłaszania jakichkolwiek reklamacji - zapewne usłyszałbym, że jestem niegodzien użytkowania tak zaawansowanego sprzętu i generalnie się nie znam i nie potrafię docenić technicznego geniuszu URD-1 :D

Ten wątek powinien być omawiany na zajęciach z zarządzania projektami pt. "Jak modelowo spie....ić perspektywiczny projekt".

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 08:40 
Generał Brygady
Generał Brygady

Prymek, czyścileś coś w wątku bo wpis Taktyka taki trochę od czapy? Ja coś przeoczylem, czy to reakcja na prywatną korespondencję. Nie wiem po prostu czego kontynuacją jest ta ostatnia dyskusja, bo trochę nie ma nic wspólnego z wcześniejszymi wpisami... Oświecicie mnie?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 08:46 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

Ja pitole, jakaś masakra...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 08:48 
Moderator
Moderator

nic tu nie było grzebane - jak coś robię to zawsze piszę " wątek poddano moderacji " ale dzieje się tak tylko w wyjątkowych sytuacjach priorytetem jest tu transparentność działu

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 08:49 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Taktyk napisał(a):
Info tylko poprzez e-mail.
Marketing na forum PS>> Shelton :))) ??? YouTuberze kochany... Zacznij kojarzyć fakty i dwa razy się wcześniej zastanów zanim nakręcisz jakiś film. Zastanów się nad parfrazą " czas" ...Być może dojdziesz do innych przemyśleń, niż tych, o zwalniającym przetworniku, i innych podobnych bzdurach, których nawet po pobieżnym przejrzeniu Twoich movies, nie chcę mi się prostować... szkoda mi czasu - parafrazując ten czas... etc.. Bo z taką wiedzą to możesz sprzedawać wykrywacze i warzywa na targu, bez żadnej rekomendacji... :lol: Tak, dla handlowców z pewnością jest mega istotny marketing, nie dla mnie... URD-1 to nie jest warzywo, nawet tak doskonałe jak marchewka, ale z całą pewnością nie będzie można go kupić na targu! :)

Widzę, że poziom braku kultury osiągnął dno, a ryba przyciśnięta do ściany coraz bardziej się miota.

Krytykujesz wszystko i wszystkich, bez żadnych zahamowań i elementarnej kultury osobistej. W konfrontacji bezpośredniej, jak widać na filmie, nie potrafisz wydusić poprawnie zdania podwójnie złożonego.

Nie wiem na czym to polega. Może to jakaś trauma z dzieciństwa, jakiś Syndrom Sztokholmski, totalny brak asertywności, który przelewasz na innych.

Z taki podejściem na rynku niewiele wskórasz, bo obowiązuje w życiu taka zasada, że człowiek który zachowuje się jak cham wobec innych, nigdy nie zdobędzie szacunku i zaufania.

Zwłaszcza jako producent urządzenia. Jak napisało ci już wielu kolegów, przegrałeś na starcie i nie ma sensu tego ciągnąć.

Zacznij szanować innych, lub zadbaj o stan swojej umęczonej duszy. I szczerze ci tego życzę i to z paru powodów.

Po pierwsze jak już wspomniałem ze względu na innych. Po drugie, że względu na najbliżesze otoczenie - rodzinę, oni mogą się czuć też zmęczeni taki sytuacją.

Po trzecie trafisz kiedyś na godnego przeciwnika i on ci nie odpuści...

Uwierz mi szkoda na to czasu. Jeśli potrzebujesz pomocy - a piszę to zupełnie szczerze, bez złości i podtekstów, jestem gotów pomóc jako człowiek i przyjaciel, nie wróg.

Mam nadzieję, że temat interpersonalnych wycieczek wobec mojej osoby i innych użytkowników tego forum został raz na zawsze rozwiązany i nie będzie się nigdy więcej wiązał z twoim agresywnym zachowaniem i atakami.

Życzę zmiany podejścia do życia i innych, a zobaczysz wszystko stanie się prostsze łącznie z twoim URD-1.

Shelton

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 09:47 
Moderator
Moderator

Nie no ku...a brak słów (sorry nie mogłem, k..wa sama ciśnie się na usta). Weź Taktyk idź lepiej na targ i sprzedawaj ziemniaki.... Chociaż z twoją retoryką i podejściem myślę że to też byłby niewypał i wróciłbyś z pełnym Żukiem z powrotem do garażu. Żenada. Nie sprzedałeś chyba nigdy wykrywacza (albo jakieś szczątkowe ilości) ale rzucasz się i strzelasz modelowe fochy że nie pojęte. Jestem na 1000% pewny że podczas premiery twój wykrywacz nie był skończony, a ledwo złożony do kupy. Narobiłeś szumu jak zwykle, pokłóciłeś się z ludźmi (jak zwykle) sprzęt jest cały czas w wersji beta i pewnie jeszcze długo będzie. Być może podzieli los twoich pozostałych "super" wykrywaczy niegodnych Polaka, bo pamiętam coś sprzed lat że Polacy nie ogarnęli twojego geniuszu i miałeś kierować sprzedaż swoich produktów do Francji... Super! :o :o

Ogarnij się!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 11:34 
Specjalista
Specjalista

A ja Wam wszystkim panowie polecam melisę. Mi pomaga na skołatane nerwy.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 12:02 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Proszę także o upomnienie kolegi Taktyka i żeby oficjalnie przeprosił wszystkich których obraził. Kolego Taktyk czekamy.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 12:54 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

prymek napisał(a):
czyli podsumowując Shelton nie jest wystarczająco " godny " by wyjść w pole z udr-1 ? tak się powoli zastanawiam czy ty sobie tego wykrywacza nie zrobiłeś dla siebie , tak dla zaspokojenia swoich własnych ambicji

Nie wiem, co z tym ma wspólnego słowo "godny"? Raczej nic. Z jednej strony łatwo mu napisać na forum, że URD-1 to kompletna marketingowa klapa, chociaż żadna kampania marketingowa się tak naprawdę nie zaczęła a sam nie potrafi znieść krytyki. W moim przekonaniu, po obejrzeniu kliku filmów na jego kanale YT, nie zna się na technice związanej z detektorami i powtórzę jeszcze raz: gada bzdury o zwalniających przetwornikach, etc. robiąc oglądającym wodę z mózgu.

Ale to nie jest mój problem.

TAKTYK

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 13:00 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Shelton napisał(a):
Proszę także o upomnienie kolegi Taktyka i żeby oficjalnie przeprosił wszystkich których obraził. Kolego Taktyk czekamy.

Poproszę od razu banana :)

:lol:

TAKTYK

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 13:10 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Lipek napisał(a):
Pomijając już wszystko ja bym w życiu nie kupił czegokolwiek (nawet marchewki) od człowieka z takim podejściem jak Taktyk. Nie wyobrażam sobie zgłaszania jakichkolwiek reklamacji - zapewne usłyszałbym, że jestem niegodzien użytkowania tak zaawansowanego sprzętu i generalnie się nie znam i nie potrafię docenić technicznego geniuszu URD-1 :D

Ten wątek powinien być omawiany na zajęciach z zarządzania projektami pt. "Jak modelowo spie....ić perspektywiczny projekt".

Ciekawa wypowiedź :) Pewnie, że można. Dla mnie to bez znaczenia ponieważ żadne forum to nie jest wyrocznia.
I jeśli zarządzanie lub prowadzenie jakiegokolwiek projektu miałoby zależeć od wątku na forum, to lepiej za taki projekt się nie brać. Wątek na forum nie ma nic wspólnego z projektem.

TAKTYK

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 13:30 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

I to co piszesz to bezmyślność i wrodzona, chorobliwa megalomania, bo na tych forach są potencjalni klienci, którym należy się zrozumienie i szacunek, którego trudno u ciebie szukać.

Pomyśl o tym. To właśnie ci ludzie kupują twój towar. Okazanie im braku szacunku to bardzo zły wybór, na dodatek pokazujący jak traktujesz swoich potencjalnych klientów i co o nich myślisz.

Błądzisz. I nie masz pokory. Dalej nie potrafisz przeprosić. To przykre i tylko utwierdza mnie w tym co napisałem.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 15:36 
Generał Broni
Generał Broni

Coraz lepiej :ups: , może z elektroniką Taktyk jest za pan brat ale PR szwankuje.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 16:02 
Moderator
Moderator

Taktyk napisał(a):
Shelton napisał(a):

Poproszę od razu banana :)

:lol:

TAKTYK

a po co cię banować przecież wystarczy byś zaczął szanować innych użytkowników - dla mnie jesteś normalnym użytkownikiem takim jak każdy inny i obowiązują cię te same zasady .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 16:03 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Co do forumowych troli o ile dobrze sobie przypominam to właśnie Taktyk robił bigos największy. Może i Shelton czasami się pomylił przy opisywaniu czegoś ale za to przedstawia sprzęt z perspektywy użytkownika tak aby było zrozumiale. Za to twoja prezentacja URD pokazała twoje zdolności.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]