Teraz jest niedziela, 29 czerwca 2025, 23:58

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: TAKTYK URD-1
PostNapisane: poniedziałek, 1 października 2018, 14:05 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Zresztą jaki będzie następny post T. Pełny mowy nienawiści do mojej osoby lub samotnych elaboratów. Było tak nie raz. Nigdy nie padła chęć pojednania lub porozumienia. Nie ma szans. Przykładem jest określenie Alexa: gość w gumiakach z YT od Fortuny. Wszystko w temacie. Pokaż pan ludzką twarz panie T.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 1 października 2018, 14:18 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

I tak Cię to boli Sheltonie...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 1 października 2018, 14:23 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Rozumiem, że mogę do ciebie bluzgać bez ograniczeń i wyzywać cię od debili i głupków i ciebie to nie boli? Ok...

I nie przeszkadza ci, że gość postępuje nie uczciwie wobec innych? Dziwne zaiste podejście. Akceptujesz to? Napisz tak czy nie i mamy jasną sprawę, bo ja tego nie akceptuje. Nie jest to także żaden marketing, bo to nie jest żadna konkurencja.... nie była i nie będzie. Ot nieszczęśliwy człowiek, który nie da sobie pomóc.

Tak behavioralnie to jest to słabe i tyle.

Zresztą nie ma co kopać leżącego. Koniec tego. Albo wyciągnie wnioski w co wątpię, bo nie raz pokazał, że ma to gdzieś. Dla mnie to mentalna patologia w najczystszym wydaniu, i jeszcze się łudzę, że nie tracimy czasu na darmo, ale wiem jak jest i jak będzie. Takie rzeczy to na kozetce.

Nie tu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 1 października 2018, 16:34 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Shelton napisał(a):
Rozumiem, że mogę do ciebie bluzgać bez ograniczeń i wyzywać cię od debili i głupków i ciebie to nie boli? Ok...

I nie przeszkadza ci, że gość postępuje nie uczciwie wobec innych? Dziwne zaiste podejście. Akceptujesz to?

Nie, nie akceptuję, jeśli czytałbyś ze zrozumieniem to dostrzegłbyś że nie bronię Taktyka.

Ja zaś zaiste nie rozumiem dlaczego taki gość jak Ty i w taki sposób prezentuje walory różnych wykrywaczy nie bardzo czasami wiedząc co z czym i dlaczego.

Rutusie, Nokto i inni, opamiętajcie się, pieniądze to nie wszystko...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 1 października 2018, 16:50 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Nie jestem elektronikiem i mam prawo do swojej oceny. Jeśli chcesz preznetować lepiej, to po prostu załóż sobie kanał. Jeśli ci przeszkadza moja prezentacja to wolny wybór, masz prawo krytykować i nie oglądać.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 1 października 2018, 17:13 
Podporucznik
Podporucznik

Ten kto czyta ze zrozumieniem widać że nie bronisz Taktyka ale widać też że próbujesz panu Szeltonowi dogryść , to za kanał na you tubie to za detektory.Z tego co ja czytam to Szelton podjął się tylko obrony w odpowiedzi na wpisy pana Taktyka na O...y . jak i tutaj. Pozdrawiam i płytkich dołków.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 2 października 2018, 15:32 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Proszę zwrócić tylko uwagę, że:

1. Temat zaczął się dyskusją o marketingu na Odkrywcy - w co Majchrowicz wpisuje się swoimi komercyjnymi filmami a skończył się wiadomo jak - zarzutami ad personam w moim kierunku :)
2. Serwis detektorów działał 10 lat - już go nie prowadzę, ponieważ nie ma wsparcia producentów, i różnie to wyglądało. Jak na taki okres czasu tych kilka potknięć to nic. Każdemu Serwisowi to się zdarza, od czegokolwiek, i nie chcę mi się wracać do tych wrzuconych przez majchrowicza, chociaż wyglądało to inaczej. Zresztą klienci są bardzo różni, to, że ktoś mnie nawet straszył, że przyjedzie i mnie pobije też miało miejsce. Mniejsza o to, nie o tym jest ten wątek.
3. Już pisałem. Informacje czy detektor działa czy nie pojawią się w filmach, które już kręcimy. Nie będę na ten temat polemizował.
4. Tak oczywiście narobiłem sobie "wrogów" ale szczególnie na polskich forach(na zagranicznych to, co piszę to oczywista oczywistość) ponieważ zawsze piszę jak z tą techniką jest. Nie prowadzę już ani serwisu ani niczego nie produkuje. Ostatnio udało mi się popełnić dwa projekty dla firmy MAS, które firma zrealizowała w produkcie - sonda do detektorów serii Fischer F70, F75 i szerokopasmowa sonda do White's Spectra, VX3, MXT i tak dalej. Opracowałem też bardzo fajną sondę mono do serii detektorów ML GPX, SD - używa jej nawet jeden użytkownik tego forum, może się wypowie. Uczestniczę także w pewnym start-upie zagranica, związanym z uniwersalnym detektorem metali. I tak dalej...
5. Shelton ma problem, że określiłem jego kolegę w żartobliwy sposób - obejrzyjcie sobie jakich inwektyw używa w kierunku Rosjan z firmy AKA, na jego kanale... człowiek Putina, sprofilowany przez agentów z Kremla, itd... ;)
6. To, co wypisuje Madmax78 na forum O. to oczywiście bulshit :)

Pa:)

TAKTYK

Ostatnio edytowano wtorek, 2 października 2018, 15:44 przez Taktyk, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 2 października 2018, 15:44 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

1. Temat zaczął się dyskusją o marketingu na Odkrywcy - w co Majchrowicz wpisuje się swoimi komercyjnymi filmami a skończył się wiadomo jak - zarzutami ad personam w moim kierunku :)

Pomijam twoje komercyjne filmy mój sprzęt działa i się sprzedaje. Ty hipokryto zrobiłeś podobne, sprzętu nie działającego i wadliwego.

2. Serwis detektorów działał 10 lat - już go nie prowadzę, ponieważ nie ma wsparcia producentów, i różnie to wyglądało. Jak na taki okres czasu tych kilka potknięć to nic. Każdemu Serwisowi to się zdarza, od czegokolwiek, i nie chcę mi się wracać do tych wrzuconych przez majchrowicza, chociaż wyglądało to inaczej. Zresztą klienci są bardzo różni, to, że ktoś mnie nawet straszył, że przyjedzie i mnie pobije też miało miejsce. Mniejsza o to, nie o tym jest ten wątek.

Potknięć?! Wolne żarty. Jeśli to uważasz za potknięcia. To nie mam pytań. Pokaż moje potknięcia i takie wpisy z forum, oskarżasz mnie bezpodstawnie bez żadnych dowodów tym się różnimy!!!

3. Już pisałem. Informacje czy detektor działa czy nie pojawią się w filmach, które już kręcimy. Nie będę na ten temat polemizował.

Filmy robiłeś na ten temat dawno i nic z tego nie wynikło. Za chwilę opublikujemy swoje na temat jego działania...

4. Tak oczywiście narobiłem sobie "wrogów" ale szczególnie na polskich forach(na zagranicznych to, co piszę to oczywista oczywistość) ponieważ zawsze piszę jak z tą techniką jest. Nie prowadzę już ani serwisu ani niczego nie produkuje. Ostatnio udało mi się popełnić dwa projekty dla firmy MAS, które firma zrealizowała w produkcie - sonda do detektorów serii Fischer F70, F75 i szerokopasmowa sonda do White's Spectra, VX3, MXT i tak dalej. Opracowałem też bardzo fajną sondę mono do serii detektorów ML GPX, SD - używa jej nawet jeden użytkownik tego forum, może się wypowie. Uczestniczę także w pewnym start-upie zagranica, związanym z uniwersalnym detektorem metali. I tak dalej...

Totalny hipokryta. Wykrzywiasz rzeczywistość do kwadratu. Sonda do Whitesa Spectra - prototyp z firmy MAS mam w swoich rękach. Nie będzie produkowana z powodu ekonomicznego i jakościowego po prostu nie działa jak należy. Tak dla ścisłości.

5. Shelton ma problem, że określiłem jego kolegę w żartobliwy sposób - obejrzyjcie sobie jakich inwektyw używa w kierunku Rosjan z firmy AKA, na jego kanale... człowiek Putina, sprofilowany przez agentów z Kremla, itd... ;)

Wyrwałeś z kontkestu bez argumentów. Wklej ten film to pogadamy. Poszło o nie dotrzymywanie obietnic przy produkcji nowego Intronika firmy AKA oraz brak wsparcia dla starszych produktów i chore ceny. Finalnie Rosjanie stwierdzili, główny moderator SuchMuch, że zabijanie Polaków w Katyniu to było ok i im się należało. Taka to firma i tacy ludzie. Rozumiem, że jesteś po ich stronie, czy raczej starasz się mścić na mnie w nie udolny sposób. PS: Linki na twoją uczciwość podsłyłają ludzie z różnych forów. Wklej na mój temat. PT: że komuś czegoś nie zwróciłem, czy wziąłem pienądze i się nie rozliczyłem.

6. To, co wypisuje Madmax78 na forum O. to oczywiście bulshit :)

To co ty wypisujesz to nie bulshit nawet. Nie masz sumienia, godności i honoru. Szkoda gadać. Ale argumentacja znakomita. Bullshit. Jak na tak wyszczekanego mitomana i hipokrytę, co krytykuje wszystkich na około poza sobą. To tylko kolejny dowód na to z kim mamy doczynienia. Gratuluję.

Pa:)

TAKTYK

Pisałem już kiedyś daj sobie spokój nie pogrążaj się, bo to jest żenujące.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 2 października 2018, 15:53 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Oczywiście to Ty masz pełną wiedzę tylko nie wiesz jak to działa! :)

Wyłączam się z dyskusji z Sheltonem, szkoda mi na to czasu. Jak będą jakieś inne głosy w dyskusji to się później wypowiem...

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 2 października 2018, 16:01 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Wiedza, wiedzą, a co z elementarną uczciwością? do tego się odnieś!!

Wiedza nie daje ci prawa do takiego traktowania innych!!!!
Dla mnie temat się wyczerpał także. Wiem z kim mam doczynienia. Średnio myślący Kowalski także.

Zabieram się za testy URD-1 tylko nie pisz, że nie wiemy jak go używać, a później się nie broń, że go zepsuliśmy celowo, gdyż nadal twierdzisz, że to sprawne urządzenie co jest po prostu masakrycznym żartem.

Pokażemy w video co wart jest twój produkt i twoja wiarygodność, choć to słowo na wyrost, bo coś takiego po prostu nie istnieje i zostało tutaj wielokrotnie udowodnione przez wiele innych osób.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 2 października 2018, 16:14 
Szeregowy
Szeregowy

A kiedy Taktyczku mogę się spodziewać wpłaty z twojej strony ?? Czy pokornie czekasz na zajęcie środków przez komornika ? Czy upychasz kopiejki do skarpety ?

Tak szlachetny i uczciwy przedsiębiorca jak ty co na forum publicznym dajesz słowo ze zwrócisz to co sąd orzekł . Nie za dobrze by to o tobie świadczyło gdyby ten przelew prędko nie nastąpił I mogło by to delikatnie nadwyrężywszy twój nieskazitelny autorytet w światowym rynku konstruktorów detektorów

Czekam cierpliwie. Jesteś moim idolem i inwestycją w przyszłość :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 2 października 2018, 16:16 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

pragus napisał(a):
A kiedy Taktyczku mogę się spodziewać wpłaty z twojej strony ?? Czy pokornie czekasz na zajęcie środków przez komornika ? Czy upychasz kopiejki do skarpety ?

Tak szlachetny i uczciwy przedsiębiorca jak ty co na forum publicznym dajesz słowo ze zwrócisz to co sąd orzekł . Nie za dobrze by to o tobie świadczyło gdyby ten przelew prędko nie nastąpił I mogło by to delikatnie nadwyrężywszy twój nieskazitelny autorytet w światowym rynku konstruktorów detektorów

Czekam cierpliwie. Jesteś moim idolem i inwestycją w przyszłość :1

Wszystko w temacie. Macie jeszcze jakieś pytania?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 2 października 2018, 16:40 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Shelton napisał(a):
Wiedza, wiedzą, a co z elementarną uczciwością? do tego się odnieś!!

Wiedza nie daje ci prawa do takiego traktowania innych!!!!
Dla mnie temat się wyczerpał także. Wiem z kim mam doczynienia. Średnio myślący Kowalski także.

Zabieram się za testy URD-1 tylko nie pisz, że nie wiemy jak go używać, a później się nie broń, że go zepsuliśmy celowo, gdyż nadal twierdzisz, że to sprawne urządzenie co jest po prostu masakrycznym żartem.

Pokażemy w video co wart jest twój produkt i twoja wiarygodność, choć to słowo na wyrost, bo coś takiego po prostu nie istnieje i zostało tutaj wielokrotnie udowodnione przez wiele innych osób.

A myślisz baranio głowo, że ktoś w twoje tendencyjne testy uwierzy?

TAKTYK

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 2 października 2018, 16:46 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Widzę, że w rozpaczy pozostało ci już chamstwo, nawet nie umiesz się odnieść do postu Andrzeja. Przyparty do muru reagujesz tak jak masz to w naturze ;)

Kolejny dowód na to kim jesteś. Szkoda na ciebie czasu. Zobaczymy czy będziesz taki chojrak w zderzeniu z komornikiem, chyba, że się na to przygotowałeś, bo to nie pierwszy raz... i masz spore doświadczenie w tej materii.

Nie będę się poniżał do poziomu twojej patologii i bezczelności nie sprowokujesz mnie tymi niskimi, żenującym zachowaniem. Mam nadzieję, że moderator elegancko zaraguje na to co robisz!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 2 października 2018, 16:58 
Szeregowy
Szeregowy

Misiu kolorowy. Zamiast czepiać się testów to odpowiedz mi na moje pytanie bo ciekaw jestem ?? A co to testów to najlepszymi będą ludzie i z miła chęcią pojawię się gdzieś na imprezie w środowisku na zlocie , targach , badaniach terenowych i dam pomaczać URD-1. Ja w przeciwieństwie do ciebie nie boje się ludzi i nikt mi po ryju nie da.

Shelton
Kolejny dowód na to kim jesteś. Szkoda na ciebie czasu. Zobaczymy czy będziesz taki chojrak w zderzeniu z komornikiem, chyba, że się na to przygotowałeś, bo to nie pierwszy raz... i masz spore doświadczenie w tej materii.

Tym się akurat nie przejmuje. Szkoda tylko ile nerwów będzie czekało najbliższe otoczenie Krzysztofa o wstydzie nie wspomnę

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]