1. Temat zaczął się dyskusją o marketingu na Odkrywcy - w co Majchrowicz wpisuje się swoimi komercyjnymi filmami a skończył się wiadomo jak - zarzutami ad personam w moim kierunku :)
Pomijam twoje komercyjne filmy mój sprzęt działa i się sprzedaje. Ty hipokryto zrobiłeś podobne, sprzętu nie działającego i wadliwego.
2. Serwis detektorów działał 10 lat - już go nie prowadzę, ponieważ nie ma wsparcia producentów, i różnie to wyglądało. Jak na taki okres czasu tych kilka potknięć to nic. Każdemu Serwisowi to się zdarza, od czegokolwiek, i nie chcę mi się wracać do tych wrzuconych przez majchrowicza, chociaż wyglądało to inaczej. Zresztą klienci są bardzo różni, to, że ktoś mnie nawet straszył, że przyjedzie i mnie pobije też miało miejsce. Mniejsza o to, nie o tym jest ten wątek.
Potknięć?! Wolne żarty. Jeśli to uważasz za potknięcia. To nie mam pytań. Pokaż moje potknięcia i takie wpisy z forum, oskarżasz mnie bezpodstawnie bez żadnych dowodów tym się różnimy!!!
3. Już pisałem. Informacje czy detektor działa czy nie pojawią się w filmach, które już kręcimy. Nie będę na ten temat polemizował.
Filmy robiłeś na ten temat dawno i nic z tego nie wynikło. Za chwilę opublikujemy swoje na temat jego działania...
4. Tak oczywiście narobiłem sobie "wrogów" ale szczególnie na polskich forach(na zagranicznych to, co piszę to oczywista oczywistość) ponieważ zawsze piszę jak z tą techniką jest. Nie prowadzę już ani serwisu ani niczego nie produkuje. Ostatnio udało mi się popełnić dwa projekty dla firmy MAS, które firma zrealizowała w produkcie - sonda do detektorów serii Fischer F70, F75 i szerokopasmowa sonda do White's Spectra, VX3, MXT i tak dalej. Opracowałem też bardzo fajną sondę mono do serii detektorów ML GPX, SD - używa jej nawet jeden użytkownik tego forum, może się wypowie. Uczestniczę także w pewnym start-upie zagranica, związanym z uniwersalnym detektorem metali. I tak dalej...
Totalny hipokryta. Wykrzywiasz rzeczywistość do kwadratu. Sonda do Whitesa Spectra - prototyp z firmy MAS mam w swoich rękach. Nie będzie produkowana z powodu ekonomicznego i jakościowego po prostu nie działa jak należy. Tak dla ścisłości.
5. Shelton ma problem, że określiłem jego kolegę w żartobliwy sposób - obejrzyjcie sobie jakich inwektyw używa w kierunku Rosjan z firmy AKA, na jego kanale... człowiek Putina, sprofilowany przez agentów z Kremla, itd... ;)
Wyrwałeś z kontkestu bez argumentów. Wklej ten film to pogadamy. Poszło o nie dotrzymywanie obietnic przy produkcji nowego Intronika firmy AKA oraz brak wsparcia dla starszych produktów i chore ceny. Finalnie Rosjanie stwierdzili, główny moderator SuchMuch, że zabijanie Polaków w Katyniu to było ok i im się należało. Taka to firma i tacy ludzie. Rozumiem, że jesteś po ich stronie, czy raczej starasz się mścić na mnie w nie udolny sposób. PS: Linki na twoją uczciwość podsłyłają ludzie z różnych forów. Wklej na mój temat. PT: że komuś czegoś nie zwróciłem, czy wziąłem pienądze i się nie rozliczyłem.
6. To, co wypisuje Madmax78 na forum O. to oczywiście bulshit :)
To co ty wypisujesz to nie bulshit nawet. Nie masz sumienia, godności i honoru. Szkoda gadać. Ale argumentacja znakomita. Bullshit. Jak na tak wyszczekanego mitomana i hipokrytę, co krytykuje wszystkich na około poza sobą. To tylko kolejny dowód na to z kim mamy doczynienia. Gratuluję.
Pa:)
TAKTYK
Pisałem już kiedyś daj sobie spokój nie pogrążaj się, bo to jest żenujące.
|