Teraz jest czwartek, 25 czerwca 2026, 20:36

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Armand Explorer
PostNapisane: środa, 30 listopada 2005, 22:47 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

...

Ostatnio edytowano sobota, 17 lutego 2007, 23:59 przez kamil1, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 30 listopada 2005, 23:07 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Panie Wojtku,

Jesli już ma być reklama, to niech nie obraża inteligencji czytających.

dzięki. :cop

proscan

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 30 listopada 2005, 23:31 
Generał Broni
Generał Broni

To prowokacja ze strony przeciwników armanda :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 1 grudnia 2005, 00:01 
Major
Major

Słuchaj, Kamil1, może podzielisz się swoimi rewelacjami ale na pw, bo moim pierwszym też był armand ale moje odczucia były całkiem inne. Więc może dowiem się czegoś o czym nie wiem. Faktycznie , taki post można poczytywać jako prowokację lub kryptoreklamę.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 1 grudnia 2005, 00:09 
Specjalista
Specjalista

Mam na imie Janek i tez mam 15 lat ................ :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 1 grudnia 2005, 00:11 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
problem w tym ze jak to jest pierwszy wykrywacz to "super spisywanie sie" moze oznaczac ze czlowiek cieszy sie ze znalezienia kilku lusek albo innego badziewia, moze brak punktu odniesienia ??? wykrywacz jest super bo jak cos wystaje z ziemi to pomaga nie przeoczyc tego :)
tak czy inaczej zanim zniechecisz sie do szukania polecam sprawdzenie jak dzialaja inne wykrywacze w podobnej cenie

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 1 grudnia 2005, 00:15 
Główny Administrator
Główny Administrator

Panie Oksieńciuk to jakaś świąteczna promocja ?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 1 grudnia 2005, 12:06 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

Spokojnie. Wasze wypowiedzi nie zostawiły suchej nitki na kamilu, niech i tak będzie. Czy to jego własna wypowiedź, czy inspirowana... Nie ważne, gdyby to miała być prowokacja, to chyba i tak się nie udała.

Co ciekawe ta wypowiedź nic w zasadzie nie wnosi. Dwa ogólnikowe stwierdzenia, że wykrywacz dobry i rok urodzajny. No cóż - każdy ocenia według własnych kryteriów. Ja o swoim sprzęcie powiem to samo. Ba! Mając już trzeci z kolei wykrywacz muszę przyznać, że pod koniec każdego roku, z każdym wykrywaczem mogłem powiedzieć to samo... :skromny No może trochę przesadziłem, z jednym wykrywaczem tak różowo nie było - ale nie będę już kopał leżącego. ;) To było parę lat temu i zakładam, że każdy ma prawo do rehabilitacji - jednak w moim odczuciu nie może się to odbywać tak, jak pokazuje przykład tego wątku. :no

Zakładam, że wątek ten nie jest już kryptoreklamą, bo ani nie ma tu utajenia intencji, ani reklamy. Zostawmy tą sprawę jak jest, bez niepotrzebnego drażnienia nerwów.

Sytuacja generalnie w tym forum jest patowa. Wiele tematów jest be - nie do poruszenia, bo albo wjeżdża reklama, albo zaczynają się kłótnie (sam nie wiem co gorsze). Marti w wątku obok dokonał trafnej oceny sytuacji. Niestety nie zgodzę się z pomysłem likwidacji tego forum - jest potrzebne. Jest ciężkie do moderowania, praktycznie nie ma też moderatora, nad czym boleję i się mocno zastanawiam co z tym fantem zrobić.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 1 grudnia 2005, 12:30 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Witam,

Nikt tutaj nie dołuje Kamila. Jeśli ta wypowiedź nie jest inspirowana, to nasze uszczypliwe uwagi niech będą formą krytyki postów w których wykrywacz jest chwalony bez podania jakichkolwiek informacji.

Post Kamila był czysto propagandowy. Nawet jeśli intencje były szczere, to na forum nie powinien się znaleźć.

Myślę że każdy chętnie poczyta co znalazł Kamil, jakie ma uwagi po używaniu wykrywacza, co mu się podoba, a co nie.

Osobiście nie mam nic przeciwko temu co zrobił Armand wstawiając reklamę swojego wykrywacza. Każdy widzi styl w jakim zostało to zrobione i każdy może ocenić wiarygodność takiego wpisu

Kiepsko natomiast trawię entuzjastyczne (bądź krytykanckie) opinie szeregowców, którzy nie wiadomo kim tak naprawdę są i czy aby nie reprezentują czyichś interesów.

pzdr,

proscan

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 1 grudnia 2005, 12:59 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

proscan napisał(a):
Witam,

Nikt tutaj nie dołuje Kamila. Jeśli ta wypowiedź nie jest inspirowana, to nasze uszczypliwe uwagi niech będą formą krytyki postów w których wykrywacz jest chwalony bez podania jakichkolwiek informacji.

Post Kamila był czysto propagandowy. Nawet jeśli intencje były szczere, to na forum nie powinien się znaleźć.

Po takiej krytyce - czy jest sens to usuwać? ;)

proscan napisał(a):
Myślę że każdy chętnie poczyta co znalazł Kamil, jakie ma uwagi po używaniu wykrywacza, co mu się podoba, a co nie.

Właśnie. Też tak uważam, tylko ile osób się pokusi o napisanie tego tekstu. Niewiele. Nie chce się nikomu. Łatwiej jest coś skrytykować, pokłócić się, rzucić jedno zdanie czy hasło i się gorączkować. Przysiąść się i napisać jakiś tekst już nikomu się nie chce. :n A szkoda, bo nawet takie jednostronne, ale rzetelnie napisane opinie są bardzo dobre - choćby dla weryfikacji własnych czy czyichś wyobrażeń na taki temat.

proscan napisał(a):
Osobiście nie mam nic przeciwko temu co zrobił Armand wstawiając reklamę swojego wykrywacza. Każdy widzi styl w jakim zostało to zrobione i każdy może ocenić wiarygodność takiego wpisu

Kiepsko natomiast trawię entuzjastyczne (bądź krytykanckie) opinie szeregowców, którzy nie wiadomo kim tak naprawdę są i czy aby nie reprezentują czyichś interesów.

Ja również. Jednak nie mam dowodu, że kamil to Armand, albo że działał w porozumieniu. ;) Jedyne co mogę zrobić, to zauważyć dla przyszłych autorów podobnych postów, że każdy taki tekst będzie w ten sposób tu traktowany: tzn. niepoważnie, jako kryptoreklama, prowokacja bądź bzdura. I już. :666

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 1 grudnia 2005, 16:01 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Nie wiedzialem, że to co napisze będzie uznane za kryptoreklame. Chodzilo mi o to, żeby ktoś napisal mi co myśli o tym wykrywczu. Jakie są plusy i minusy itp.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 1 grudnia 2005, 16:10 
Weteran
Weteran

kamil1 nie zadałeś pytania więc nikt nie wiedział że to było pytanie.
Następnym razem inaczej pisz bardziej zrozumiale ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 1 grudnia 2005, 16:24 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Dzięki za rade :)

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]