proscan napisał(a):
Witam,
Nikt tutaj nie dołuje Kamila. Jeśli ta wypowiedź nie jest inspirowana, to nasze uszczypliwe uwagi niech będą formą krytyki postów w których wykrywacz jest chwalony bez podania jakichkolwiek informacji.
Post Kamila był czysto propagandowy. Nawet jeśli intencje były szczere, to na forum nie powinien się znaleźć.
Po takiej krytyce - czy jest sens to usuwać? ;)
proscan napisał(a):
Myślę że każdy chętnie poczyta co znalazł Kamil, jakie ma uwagi po używaniu wykrywacza, co mu się podoba, a co nie.
Właśnie. Też tak uważam, tylko ile osób się pokusi o napisanie tego tekstu. Niewiele. Nie chce się nikomu. Łatwiej jest coś skrytykować, pokłócić się, rzucić jedno zdanie czy hasło i się gorączkować. Przysiąść się i napisać jakiś tekst już nikomu się nie chce. :n A szkoda, bo nawet takie jednostronne, ale rzetelnie napisane opinie są bardzo dobre - choćby dla weryfikacji własnych czy czyichś wyobrażeń na taki temat.
proscan napisał(a):
Osobiście nie mam nic przeciwko temu co zrobił Armand wstawiając reklamę swojego wykrywacza. Każdy widzi styl w jakim zostało to zrobione i każdy może ocenić wiarygodność takiego wpisu
Kiepsko natomiast trawię entuzjastyczne (bądź krytykanckie) opinie szeregowców, którzy nie wiadomo kim tak naprawdę są i czy aby nie reprezentują czyichś interesów.
Ja również. Jednak nie mam dowodu, że kamil to Armand, albo że działał w porozumieniu. ;) Jedyne co mogę zrobić, to zauważyć dla przyszłych autorów podobnych postów, że każdy taki tekst będzie w ten sposób tu traktowany: tzn.
niepoważnie, jako
kryptoreklama,
prowokacja bądź
bzdura. I już. :666