prymek napisał(a):
to opinia z tego forum " ... Poczciwy MXT w śmietniku nie będzie miał zasięgów, podobnie w wysoko - zmineralizowanej glebie .... " to opinia z tego forum też o whites bez dnia spędzonego z mxt , zapamiętałem to mnie to strasznie razi , takie kłamstewka i manipulacje typu " simplex jest tak samo gleboki i szybki jak deus " tylko o po to by uzyskać efekt sprzedażowy , przerażające że ludzie w to wierzą .
https://www.youtube.com/watch?v=XANWPmOr3R0Widziałem ostatnio filmy z tego kanału, są ok. Cieszę się, że ludzie w końcu dostrzegają zalety MXT. Filtry są cyfrowe - odpowiedniki analogowych "two-filters". Jak widać działa to całkiem dobrze z każdą szybkością przemiatania ale wyraźny i powtarzalny sygnał uzyskuje się przy pewnej częstotliwości. Dla separacji wystarczy dobra sonda typu DD.
Szepnijcie jak możecie żeby koledzy z Top Digin zrobili test MXT z F75, najlepiej LTD. Może być ciekawie!
Taka czasami rola żeby prostować pewne głupoty pojawiające się w sieci. Inaczej dobre i sprawdzone firmy będą się zamykać pod naporem konkurencji, która ochoczo kopiuje rozwiązania a później uprawia marketing, że ich jest najlepsze! Tak nie może być. Oczywiście na szczęście całkiem kopiować się nie da bo jest jeszcze warstwa oprogramowania. Już mi się nie chcę o tym pisać ale sami widzicie co się dzieje.
Wracając do testu porównawczego, który teraz proponuję to... Wiadomo D. Johnson najpierw zaprojektował MXT a później zrobił projekt T2, dalej zmieniono trochę T2 i popełniono F75. Myślę, że warto to zrobić.
Pozdrawiam
TAKTYK