vincent_vega_69 napisał(a):
Podsumowując: Pójdę śladem Van Wordena i więcej głosu w tym temacie nie zabiorę.
Raczej nie śladem AVW tylko wg instrukcji :)
Nie ma się co dziwić reakcji Wilka Kennego i Landminera jeżeli obrzucani sa błotem za kulisami a na forum ogólnym kolega VW udaje gościa z klasą. Nawiasem mówiac drodzy koledzy i uczestnicy obu for jesteście nieźle manipulowani, a poniższego tekstu /cytat ze strony xlt/ nie pozostawię bez reakcji. Jest to zachowanie obliczone na odwrócenie uwagi gdzie VW wszystkie swoje poczynania podpisuje XLT /podpis, żarty prima aprilisowe, nazwa zlotu itp/ nazywając siebie "niezależnym" użytkownikiem bezczelnie i po chamsku insynuuje, że jakoby ja przewodzę jakiejś forumowej grupie nacisku działajacej z inspiracji jakiegoś dealera !!!! Van Worden idź do egzorcysty bo na lekarza za późno !!!
Jak pisałem cytat ze strony xlt:
Witam!
W chwili obecnej, na forum poszukiwanieskarbow.com trwa poważna awantura i nagonka na mnie i na forum XLT
viewtopic.php?t=24107&start=24
Pretekstem było Spektrumowisko a jej celem jest osłabienie pozycji tego forum i usunięcie mnie z funkcji moderatora działu "Detektory" na forum PS. Inspiratorem jest FDJ -ot i grupa ludzi skupiona wokół niego a za nimi stoi być może któryś z dilerów, któremu nie podoba się "niezależność" moderatora.
W związku z tą sytuacją, proszę wszystkich członków forum XLT, którzy jednocześnie udzielają się na forum PS o unikanie prowokacji i odpowiadanie na zaczepki jedynie w sposób spokojny i merytoryczny.
Prowodyrom chodzi bowiem o podniesienie temperatury konflktu i w ten sposób o wymuszenie korzystnych dla siebie decyzji u administratora PS.
Nasze forum jest na szczęście wolne od tego typu sytuacji (i takim pozostanie!), ale nie mam zamiaru dawać satysfakcji grupie pieniaczy i oszczerców.
Pozdrawiam
VW
Gdyby chodziło o wymuszenie jakis decyzji na administratorze to postawili by ultimatum że albo oni albo ty VW. Nie zrobili tego tylko odeszli a ty jak zrobiłeś ?
Dodam jeszcze, powołując się na Robiego, że to własnie ja promowałem VW na moderatora działu Detektory więc po co te brednie pisze ?
ps. Jako moderator działu wyprawy i kontakty ciesze się ze wszelkich inicjatyw integrujacych poszukiwaczy a mój post, byc może w nienajlepszym tonie, miał na celu zwrócenie uwagi, że wykorzystując stronę PS wypadałoby zamieścić chociaz link do zdjęć. Dziwnym zbiegiem okoliczności strona xlt przed zlotem nie wymagała logowania a po zlocie tak. India i pozostali powołujacy sie na inne fora nie maja racji gdyz na podanych przez nich stronach jak i na naszej wejście do galerii nie wymaga rejestracji !!!
Nie chcecie to nie zamieszczajcie tu swoich zdjęć myslałem jednak, że wzbogacą to forum ale jak widać myliłem się.