Teraz jest sobota, 27 czerwca 2026, 03:30

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 11 września 2006, 20:41 
Sierżant
Sierżant

Witam

Niedawno miałem problem dotyczący wyboru wykrywacza.Jak wiadomo nie kosztują mało(zwłaszcza te dobre) i czytając wypowiedzi
ludzi na forach mozna dostać kręćka.Może to zabrzmi dziwnie ale ja "prawie" zawsze staram się popierać nasz rodzimy przemysł do którego
Rutus należy.A po mimo paru wyjątków to wyroby te mają bardzo dobrą opinię.Postanowiłem kupić właśnie wyrób pana Arka czyli model Rutus Solaris który podobno za tą cene jest porównywalny z zagranicznymi wyrobami.Myślę że bedę z niego zadowolony co okaże się jeszcze w tym tygodniu i na pewno podzielę się wrażeniami po pierwszych wypadach.A tak poza tym nie rozumiem tych ataków na osobę i wyroby pana Arka.Inne polskie firmy mają spokój na forach a Rutus prawie zawsze jest obsmarowany.
Zapewniam że nie mam nic wspólnego z panem Arkiem jestem tylko spokojnym poszukiwaczem i obserwatorem forum poszukiwawczych.
Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 11 września 2006, 22:09 
Major
Major

"x" na końcu?
:)

Może się mylę.
Wtedy przeproszę Ciacha.... i mi ulży :)

Ja mały żuczek na wszystkich forach jestem j35 :skromny :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 11 września 2006, 23:55 
Moderator
Moderator

Robi napisał(a):
Jedyna rada to stosowanie się dealerów do regulaminu forum, a nie jego nagminne łamanie.

Lamanie? I to nagminne? Ktory to?
W poprzedniej "dyskusji" nawet sie nie odezwalem , a chcialem Ciachowi przyp....

Kiedys ustalono nie powinno byc podpisow kto jest czego handlowcem-bylem przeciwny i nadal twierdze ze powinno oprocz "kwatermistrz" byc czym handluje-i kazdy wiedzialby ze zachwalajacy sprzet XXX jest dilem XXX i na jego wypowiedz trzeba patrzec "przez pryzmat"

Swoja droga-czepiamy sie wykrywaczy-a prawdziwa kasa jest na fantach-pokaz na forum ciekawy wykop-a zaraz dostaniesz kilka ofert zakupu...od kolekcjonerow??? Raczej nie sadze

Ostatnio edytowano wtorek, 12 września 2006, 00:16 przez jms-bytom, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 12 września 2006, 00:08 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Witam!

" Czyli jednym slowem nie ma forum z mojego powodu ????"

Między innymi.

"Daje slowo ze mnie tam nie zobaczysz"

A bo to wiadomo ? Otwieram dzis rano lodówkę... przecieram oczy ...patrzę atakuje mnie jakieś ciastko ...na szczęście z kremem. Zjadłem.

"poza tym jako moderator forum masz pelny wplyw ktore posty sa "poprawnie politycznie" a ktore ktore wylatuja w kosmos... "

Właśnie dlatego nie mam najmniejszej ochoty być moderatorem.

J35 napisał że :
"Kreciks ,troszku jesteś jak Stiwi Łonder.
Wykrywki nie majesz ,a będziesz pouczał "

Na forum "O" jest użytkownik o takim nicku i po prostu na podstawie tego co napisał J35 zapytałem czy to Ty?

pozdrawiam .

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 12 września 2006, 00:27 
Kapitan
Kapitan

Panie Arku, proszę nie wsiąkać w te niekończące się dyskusje. Przybierają one wymiar dywersji skierowanej na odciągnięcie Pana od spraw Research & Development na rzecz jałowych pogadanek i kłótni. Na to szkoda czasu, a sprzęt broni się sam :)

pozdr, M.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 12 września 2006, 10:04 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

jms-bytom - przecież wiesz, że nie pisałem o Tobie :)

Piszę "nagminnie", bo sam wiele razy dawałem komuś miano kwatermistrza, bo akurat spojrzałem na stronę www w profilu, miejsce zamieszkania, zawód etc.

Co do informacji czym kto handluje - niby można byłoby zezwolić na wrzucenie tego w podpis, ale to już jest jednak zbyt ostra forma reklamy (bo jest w każdym poście) i na to nie pozwolę. Jest miejsce na stronie www - zainteresowany spokojnie może tam wejść i obejrzeć ofertę. To wystarczy i już tylko do kwatermistrza należy, żeby zadbać o to, aby takie informacje na swojej stronie www umieścić.

Fakt, że masz rację z tym handlem fantami.

Ciacho - taka mała uwaga: zarzut Czy moze raczej wazne jest aby na innych forach "mówiono" ciągle o rutusach? - sam to uprawiasz. Najeżdżasz i prowokujesz dyskusje, więc ciągle się o tym mówi. Przepychanki, dyskusje - a konfontacji brak, jest tylko szermierka słowna. I tak kółko się zamyka... A jak ma to ocenić użytkownik? Komu da wiare? Ja tego nie wiem. :skromny

I do wszystkich - kończmy ten temat. Nie bądźcie wszyscy wobec siebie złośliwi nadmiernie. Cały wątek średnio mi się podoba - oskarżają się kwatermistrzowie, kłócą się o rzeczy, które mi są tu obce i dziwię się, że akurat tu są wywlekane. Fakt, że tu sporo czytelników. :666

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]