skarbnik napisał(a):
A już podejrzewanie o manipulacje z wycinaniem fragmentów wypowiedzi jest poniżej pasa po prostu przedstawiłem to, co napisałeś Bax i już, nawet eksperci się mylą
- wyjasnijmy to na spokojnie, ok?
nie miałem zamiaru oskarżać Cię o manipulacje. Po prostu (może i błędnie) nie wziełem Twojej odpowiedzi na serio, dlatego sam też nie pisałem na serio. Jesli tak to zabrzmiało, to sorrki....
ale, drogi skarbniku przedstawiłeś tylko połowę zdania, wyrwane z kontestu.
Chdziło mi o to, że kamień ma wyraźny połysk(coś jak krzemień),nie jest to połysk kryształków. Po drugie mówiłem, że zdjecie nie jest najlepsze. Ma jakieś 10kb, kompresja więc spowodowała,że pojawiły się piksele, które mogą wyglądać jak ziarenka. Tak jednak w rzeczywistości nie jest.
skarbnik napisał(a):
Kuczman przytachałeś (cacy się prezentuje) i poza fotą znów zero informacji, choćby podstawowych; twardość, gęstość, rysa, wymiary, bo równie dobrze może to być kawałek piaskowca uformowanego przez rzekę jak i krzemień pasiasty Oczko i jak tu mieć stalowe nerwy albo nazwa jak wiesz co to jest.
widzisz teraz kolego jak to przebiega? Kuczman chciał tylko rozładować sytuacje, miał więc jak najbardziej dobre intencje. A co go w zamian spotkało? opieprz ;) Nie wiem jak waszym zdaniem, ale według mnie intencje są najważniejsze i to wg nich powinno się sądzić.
wiecie więc czego w tego typu sytuacjach najbardziej brakuje? Otóż WYROZUMIAŁOŚCI!
Nie każdy ma wykształcenie w tym kierunku i takie obycie jak zaawansowani użytkownicy, ale to jeszcze nie powód aby traktować ich jak kogoś drugiej kategorii.
Pzdr.