Teraz jest poniedziałek, 26 stycznia 2026, 12:54

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 21 grudnia 2008, 19:52 
Porucznik
Porucznik

No to nie mam pojęcia co zrobić... Szkoda mi Explorera bo to genialny monetkowiec. Chyba uzbroję się w cierpliwość i powolutku uzbieram na coś z serii 5900/6000... na angielskim E-bay'u widziałem kilka razy w dość atrakcyjnych cenach...Rodzinka mi w razie czego przywiezie... Tiaaa... to będzie chyba najlepsze rozwiązanie...
Pozdrawiam
Maniutek

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 21 grudnia 2008, 21:30 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Jak się ten temat rozwinął to znowu pooglądałem inne sprzęty. Jednak postanowiłem być twardy i poznać DFX. Człowiek musi się rozwijać - 10 lat kopałem wszystko co zapiszczy i teraz chcę mieć trochę komfortu. Oczywiście po ok roku jak tylko ujarzmię nowy wykrywacz (ale mnie koledzy wystraszyli). Oprócz tego żona by mnie chyba zabiła jak bym przyciągnął drugą wykrywkę. Myślę, że to dobra sprawa gdy DFXem po zmianie nastawień można pogrzebać i na polu i w lesie. :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 21 grudnia 2008, 22:01 
Porucznik
Porucznik

Lokalizacja: dla mnie wszędzie jest blisko, reszta zależy od chęci
maniutek1 napisał(a):
No to nie mam pojęcia co zrobić... Szkoda mi Explorera bo to genialny monetkowiec. Chyba uzbroję się w cierpliwość i powolutku uzbieram na coś z serii 5900/6000... na angielskim E-bay'u widziałem kilka razy w dość atrakcyjnych cenach...Rodzinka mi w razie czego przywiezie... Tiaaa... to będzie chyba najlepsze rozwiązanie...
Pozdrawiam
Maniutek

Słuchaj kolego...nie wiem czy to jest sens targa gdzieś z zagranicy sprzęt jak tutaj tez możesz okazjonalnie kupić. Ja swojego DFX kupiłem jakieś 2-3 miesiace temu za 1500 zł z Pinpointerem, zapasowym akumulatorem i torbą Whites'a...więc orzekam jak w sentencji-jak mawia do mnie naczelnik Urzędu Skarbowego :)
Zdrów!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 21 grudnia 2008, 22:03 
Porucznik
Porucznik

Lokalizacja: dla mnie wszędzie jest blisko, reszta zależy od chęci
bartorzel napisał(a):
Jak się ten temat rozwinął to znowu pooglądałem inne sprzęty. Jednak postanowiłem być twardy i poznać DFX. Człowiek musi się rozwijać - 10 lat kopałem wszystko co zapiszczy i teraz chcę mieć trochę komfortu. Oczywiście po ok roku jak tylko ujarzmię nowy wykrywacz (ale mnie koledzy wystraszyli). Oprócz tego żona by mnie chyba zabiła jak bym przyciągnął drugą wykrywkę. Myślę, że to dobra sprawa gdy DFXem po zmianie nastawień można pogrzebać i na polu i w lesie. :1

Tak jak piszesz kolego...ja to samo, postanowiłem być twardy z DFX'em pomimo, ze nie mam póki co rewelacyjnych osiągów w porównaniu do starego mojego sprzętu, ale się nie zrażam...ujarzmię go :)
Pozdrawiam...

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]