Teraz jest wtorek, 20 stycznia 2026, 22:09

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 16 czerwca 2009, 17:47 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Witam, pozdrawiam

Neleze do forumowiczow, ktorzy z naprawde przymrozonym okiem spogladaja na Terminatory, Predatory i pokrewne - mimo iz przyznaje iz nigdy nie widzialem tych sprzetow w akcji ... :nicnie (ale w tych wielu opowiesciach o jakosci i osiagach musi byc ziarno prawdy albo wszyscy klamia).
Wiec moze ktorys z kolegow, ktory ma ochote zjawic sie z "pomoca" latem na Gorecznie i nie boi sie przyznac iz jest posiadaczem takowej "maszyny na fanty" przywiezie to to i postaram sie objektywnie ocenic ... w przypadku "gdy" :drap przeprosze tak publicznie jak i publicznie sie posmiewuje (na forum) producenta i przestane sie smiac, bede namawial do zakupu innych kolegow :1 .

Pozdrawiam - Piotr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 16 czerwca 2009, 20:34 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Z Proscanem jestem umówiony na oficjalne testy. Muszę czekać w kolejce, najpierw do testów podchodzą "uznane" wykrywki. Co do tuningu, to informuję, że z każdym rokiem staram się poprawiać parametry i obecny ma lepsze zasięgi w porównaniu do starszego. Proskan oglądał Prospectora w Chrobrzu, miał uwagi co do montażu, ale nie do działania, oczywiście wyciągnąłem stosowne wnioski z porady uznanego specjalisty.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 17 czerwca 2009, 00:34 
Generał Broni
Generał Broni

Armand napisał(a):
[...] oczywiście wyciągnąłem stosowne wnioski z porady uznanego specjalisty.

Chodzi o specjalistę psychoanalityka? :lol: Sorry Armand, ale czytając kolejne Twoje posty tworzone w starym stylu "nie wytrzymałem stagnacji na forum"... Muszę przyznać, że czasem Potrafisz rozbawić do łez :hahaha

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 17 czerwca 2009, 02:12 
Moderator
Moderator

Panowie bez takich !!! To już Armandofobia !!!!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 17 czerwca 2009, 02:13 
Główny Administrator
Główny Administrator

Na temat:
Otrzymałem od sapera wykrywacz do kontroli osobistej i ma niezłe osiągi i czułość, myślę że do twoich celów byłby bardzo dobry i praktyczny nie mówiąc juz o tej ramie, naprawdę polecam.

Nie na temat :)
sprzęt, który polecam ma lepsze osiągi niż wykrywacz Armanda, który sprzedałem właśnie do tartaku i do dzisiaj muszę się z tego świństwa, jakie zrobilem koledze, spowiadać :(
DAREK WYBACZ MI !!!

Co do reklamy: Generalnie jest to pogwałcenie zasad panujących na tym forum. Chcesz coś reklamować to płać - o tym zadecyduje Robi.

Armand masz wielki wkład w zniechęcaniu do wykrywaczy i poszukiwań naszej konkurencji :) za to Ci chwała, jednak pamiętaj, że to tylko hobby, a tartak to już zupełnie inna historia. Czy wiesz na co się porywasz ?! Toż to tym sprzętem, jakim jest wykrywacz, ludzie chcą uniknąc strat przy przecieraniu drewna. Pamiętaj, że bierzesz na siebie odpowiedzialność, a drwal różni się od hobbysty i można zarobić po pysku robiąc z niego idiotę tłumacząc mu, że nie umie sie posługiwac tak rewelacyjnym i skomplikowanym sprzętem firmy Armand :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 17 czerwca 2009, 17:40 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Chętnie się poreklamuję, przyślijcie ofertę cenową na maila.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 17 czerwca 2009, 18:11 
Porucznik
Porucznik

najlepszą reklamą będą testy i drobny sponsoring na ... zlocie (?)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 17 czerwca 2009, 20:36 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Od pewnego czasu nie prowadzę sponsoringu na zlotach w postaci wykrywaczy, powodem jest m.in. postawa i teksty niektórych osób z tego forum, wybitnym przykładem jest ostatni tekst FDJota, którego nawet nie komentuję i nie zamierzam zniżać się do tego poziomu dyskusji. Niech Was sponsorują producenci monetkowców zachodnich. Od roku nawet, ze zdziwieniem zauważyłem, że nawet oni o Was zapomnieli. Ani warszawski dystrybutor zachodnich wykrywek, ani dystrybutor żółtych wykrywek nie dają już wykrywaczy na zlotach.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 17 czerwca 2009, 21:05 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Witam, pozdrawiam

Armand napisał(a):
Od pewnego czasu nie prowadzę sponsoringu na zlotach w postaci wykrywaczy, powodem jest m.in. postawa i teksty niektórych osób z tego forum, wybitnym przykładem jest ostatni tekst FDJota, którego nawet nie komentuję i nie zamierzam zniżać się do tego poziomu dyskusji. Niech Was sponsorują producenci monetkowców zachodnich. Od roku nawet, ze zdziwieniem zauważyłem, że nawet oni o Was zapomnieli. Ani warszawski dystrybutor zachodnich wykrywek, ani dystrybutor żółtych wykrywek nie dają już wykrywaczy na zlotach.

I moze wlasnie tresc tekstu pogrubionego w polaczeniu z poprawkami (za propozycja kol. Proscan, ktorego slowo - nie bez podstaw dla mnie i wielu z nas duzo znaczy), dopasowaniu wykrywaczy produkowanych przez pana, panie Armand do potrzeb NAS, ktorzy szukamy drobnicy (monetek, luseczek, wisiorkow itp) a raczej z rozwagi i szacunku dla wlasnego zdrowia i zycia jest wlasnie TA szansa dla pana ? Skoro swoimi wypowiedziami i stale przeplatajaca sie reklama (nie do konca znajdujaca odbicia w rzeczywistosci) wykazuje pan uparcie ( :1 ) zainteresowanie Naszym kregiem jako kupcami i uzytkownikami to moze wlasnie raz trzeba "plynac pod prad" i udowodnic bliskosc koszuli do ciala.
Nie namawiam pana do rozdawania wykrywek za frico (darmo) ale nie pluje sie na wyciagnieta do zgody dlon i raczej mozliwosc przetestowania (chocby krotkiego) oferowanego przez pana sprzetu bedzie najlepsza "dzwignia reklamowa" w przeciwienstwie, do postawy "konkurencji" oferujacej sprzet "zachodni".
Ja rozdaje ( za piffo ;) ) wykrywki firmy Eira, ktore znajduje na zlomie i jestem malutkim kapitalista bo za sprzet, ktory mnie nic nie kosztowal kasuje kase :nicnie (ile kto da / co laska) . Nie oczekuje takiej postawy od pana bo ponosi pan koszty ale pozwolenie na "pochasanie" przez trzy dni ... dwa tygodnie np. sprzetem przeznaczonym do wypozyczania nie jest chyba az tak zlym pomyslem. Rozumiem iz moze obawiac sie pan iz w tym czasie ktos moze podpatrzyc w wykrywce panska mysl techniczna ... ale ... to chyba nie jest rzeczywisty powod panskich obaw.

Pozdrawiam - Piotr

P.S. Osobiscie sadze iz w temacie tego watku napisano juz wszystko co dotyczy dreczacej kolege autora sprawie i dalsza dyskusja bedzie tylko probami teoretycznego udowadniania iz "moje jest bardziej moje niz nie moje ale pragne miec bardziej nie moje bardziej niz moje" ... :nicnie :drap

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]