Okey rozumiem może rzeczywiście źle przejrzałem tematy, a co do wykrywki jeszcze dzisiaj rozmawiałem z pewnym sprzedawcą (link podałem w poprzednim poście) i właśnie zachwalał w niebiosa wykrywkę za coś ponad 300 zł, że się nada, że to dobry sprzęt itp. i dlatego sądziłem, że takim sprzętem można już co nieco znaleźć i dla początkującego jest w sam raz. Na szczęście coś mnie tchnęło i podpytałem na forum bo pewnie już by wykrywacz był zamówiony... Najlepszym wyjściem będzie ACE 250 tak ? czy jeszcze coś ciekawego w tej cenie będzie (czyt.700 zł)
eme5 napisał(a):
Karta PZW za 400? A, chyba że na odc. górskich.
Przesadziłem trochę - niecałe 300 zł,a dokładnie płacę 254 zł - spinning plus 2 wędki "zwykłe" Karta na rzekę Wisłę i wody nizinne. Jest to koło z okolic Grudziądza.
Pozdrawiam
sopel74 napisał(a):
Sorry za :offf ale dodatki do tego ac250 z linku mnie wywaliły :jump cytat"W zestawie: baterie, instrukcja obsługi w języku polskim, miarka, płaszcz przeciw deszczowy, znaczek Garrett i klips do papieru z magnesem, długopis i duży klips do papieru"Bardzo przydatne zwłaszcza klip do papieru.....hahaha
Całe allegro byle by sprzedać, ja się dzisiaj dowiedziałem od sprzedawcy, że wykrywka za 300 zł to super sprzęt ;-)