Teraz jest niedziela, 14 września 2025, 19:19

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Noc długich noży.
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 03:44 
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany

Jakby mnie ktoś tak mocno do sądu chciał pociągać za te wielkie tragedie i traumatyczne doznania związane z moim jak to się fdj wyraził rynsztokowym językiem, to proszę wyślijcie zawiadomienie do mojego bossa w języku language żeby mi urlop zdążył dać :P

Biedne dzieci, srają do bólu, brudzą we własnej piaskownicy, plują innym w twarz, ale jak się o nich mówi pomiędzy moderatorami w zamkniętym dziale to boli strasznie.
Pamiętać należy jednak że na każdym powtarzam KAŻDYM forum są takie działy, więc nie płaczcie że na Thesaurusie tak było źle i tak Was torturowano. To że co poniektórzy się delikatnie mówiąc zaprzedali to ich broszka i może życie zatrze dziwny smak osobistych porażek hyhyyy

Jedno jest pewne, że światek poszukiwaczy to jednak kawał zawiści i chamstwa. Moderuję kilka innych, dość dużych for o innej tematyce, ale tam jest naprawdę koleżeńska atmosfera, jedni wspierają innych, pomagają tak w sprawach zawodowych jak i osobistych, a tutaj?
Co niektórzy mogliby zasiąść w sejmowych komisjach śledczych...

Jednym słowem ŻAL!

Pozdrawiam tych normalnych poszukiwaczy, których pasją sa poszukiwania skarbów, a nie robienie syfu i wielkiego halo dookoła siebie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 03:47 
Specjalista
Specjalista

Witam,

Moja teoria jest taka, iż im pewnie ktoś z "wewnątrz" po prostu udostępnił działy "ludowi".
Wbrew pozorom nie tak łatwo włamać się komuś do panela administracyjnego forum, aby odblokować
sobie "tajne działy".
Teraz głupio im że "wewnątrz" maja taki syf, i na siłę szukają jakiegoś nocnego włamywacza.

PS; VW straszysz na prawo i lewo Policją, ale nie zapominaj iż oskarżenie o włamanie (nawet takie wirtualne) winno być podparte konkretnymi technicznymi dowodami. Bez takowych, to zwykłe oszczerstwo za które w świetle prawa sam też możesz "beknąć". :666 :cop
Gdyż argument; "to na pewno on, on nas nigdy nie lubił" jest trochę, cóż...

Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 03:49 

Bo widzisz, u nas nie mamy takich super fajnych i doświadczonych moderatorów jak tutaj... ale uczymy się, powoli ale się uczymy :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 04:00 
Moderator
Moderator

Van Worden napisał(a):
Piotr - nikt oprócz FDJ nie został zbanowany. Możliwe, że zabezpieczenia odrzuciły nierozpoznane IP w dziale zamkniętym, ale ban otrzymał tylko "bohater" tej akcji.

Po co jeszcze łżesz, człowieku?
[ img ]
Taki komunikat powitał mnie przy próbie zalogowania na waszym forum. Nie miałem nic do Ciebie i waszego towarzystwa, bo nie znam nikogo z was, a ludzi według opinii innych nie oceniam. Nigdy nie wypowiadałem się na temat forum Thesaurus. Po prostu, czasami je czytywałem.
Zostałem dzisiaj z niego wyrzucony (i dotyczy to również innych osób z PS) TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że występowałem pod tym samym nickiem co tutaj i łatwo mnie było namierzyć.
Co za brak klasy...
Dno. :n

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 04:00 

Loslau napisał(a):
Moja teoria jest taka, iż im pewnie ktoś z "wewnątrz" po prostu udostępnił działy "ludowi".
Wbrew pozorom nie tak łatwo włamać się komuś do panela administracyjnego forum, aby odblokować
sobie "tajne działy".
Teraz głupio im że "wewnątrz" maja taki syf, i na siłę szukają jakiegoś nocnego włamywacza.

Zastanow sie najpierw o czym piszesz. Czy ze swojego poziomu moderatora masz mozliwosc odblokowywania for zamknietych przez admina?
Dodam ze wlam, mimo iz skuteczny, przeprowadzono bardzo nieudolnie, zostalo sporo sladow :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 04:12 

Renald napisał(a):
[ img ]
Taki komunikat powitał mnie przy próbie zalogowania na waszym forum. Nie miałem nic do Ciebie i waszego towarzystwa, bo nie znam nikogo z was, a ludzi według opinii innych nie oceniam. Nigdy nie wypowiadałem się na temat forum Thesaurus. Po prostu, czasami je czytywałem.
Zostałem dzisiaj z niego wyrzucony (i dotyczy to również innych osób z PS) TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że występowałem pod tym samym nickiem co tutaj i łatwo mnie było namierzyć.
Co za brak klasy...
Dno. :n

Popraw najsampierw obrazek bo nie hula.
Zablokowane dzis zostaly wszystkie adresy IP ktore pojawily sie Thesaurusowym forum administracyjnym, mozliwe ze jednym z nich byl wlasnie twoj adres :h
Wiekszosc adresow IP pochodzila z Gliwic i okolic :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 04:17 

Renald, nie szukaj dziury w całym i nie płacz jak dziecko, dowiedz się najpierw co się stało, a później oskarżaj innych o jakże ukierunkowane atakowanie Twojej osoby.
W związku z włamaniem na nasze forum została zablokowana duża część adresów IP (w większości tych które zaglądały do otwartego przez przypadek, zamkniętego działu, jeżeli znalazłeś się w grupie tych wścibskich, to nie ma takiego słowa w języku polskim !!! za to że wetknąłeś nos nie tam gdzie trzeba. Jeśli tak nie było, a tutaj da się to sprawdzić, to napisz do któregoś z modów na Thesaurusie że wyszedł jakiś babol i dostałeś rykoszetem bana.
Na osłodę powiem że też dziś zastałem swoje konto zbanowane, z brakiem dostępu do czegokolwiek, ale napisałem do Vana i się wyjaśniło.
A przecież mogłem napisać tutaj że i mnie zaatakowano, zbanowano tylko za to że mam konto na PS, mam tu kumpli i nawet naszywki forumowe.
Wiem że lepiej pierdnąć w tą samą stronę co inni atakujący niż pomyśleć i zapytać o co poszło.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 04:18 

Renald - nie znam Cię i dlaczego mnie obrażasz? Może tak mniej agresji? Po włamaniu zostały puszczone w ruch tymczasowe zabezpieczenia, które miały blokować KAŻDE IP które pojawiało się w działach " zamkniętych. Tyczyło się to KAŻDEGO, obojętnie czy był z forum Thesaurus czy jakiegokolwiek innego. Być może zostałeś zablokowany automatycznie i nie będzie najmniejszego problemu z tym żeby to odwrócić, ale to już zależy wyłącznie od Ciebie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 04:20 

Widzę że mikolajmick napisał wcześniej o co poszło.
Ale pewnie znów ktoś nas oskarży że się zmówiliśmy i tak było ustalone że napiszę zaraz pod nim. Przecież to takie jasne :ups:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 05:19 
Specjalista
Specjalista

Zabierajacy tu glos, uzytkownicy thesaurusa.
Fakty sa oczywiste.
Posuneliscie sie do pomowien, tylko dlatego ze wspolny uzytkownik obu forow zauwazyl ta ciekawostke i wrzucil ja u nas !
Zbanowaliscie wszystkich zwiazanych z forum PS. Tylko dlatego ze nie potrafiliscie zadbac o zablokowanie dzialow, ktore z zalozenia mialy byc tajne. Zamiast przyznac sie do bledu, oraz przeprosic za obelzywe tresci, szukacie kozla ofiarnego i staracie sie postawic w roli pokrzywdzonych.
To nie wy jestescie pokrzywdzeni, tylko ludzie jacy zostali tam obelzywie potraktowani.
Spektakularnie zbanowaliscie wszystkich moderatorow naszego forum, z jego wlascicielem wlacznie, a mimo to macie tupet, nie bedac zbanowanymi u nas, wypisywac te brednie ?

Nie potraficie przyznac sie do wlasnych bledow, zarowno technicznych, jak i etycznych.
Lepiej jest zwalic wine na caly swiat. Zakrzyczec, poszumiec, utopic w morzu slow racjonalnosc faktow. Liczac ze nikt myslacy nie bedzie tego czytal.

Zostalo sporo sladow ? To prosze, okazac je jako dowod ze wlamal sie ktos z tego forum !
Czy tez zostaniecie przy pomowieniach, pustoslowiu i klamstwach ?

Van Worden
Dobrze wiesz ze administruje tym forum i ze nigdy nie dzialalem na twoja szkode. Dobrze wiesz ze bylo wrecz odwrotnie. Przypomnij sobie Exim.
Po naszych rozmowach i relacjach wlasnie z czasow Jordanii i Egiptu, nie spodziewalem sie tego po tobie.
Wydawalo mi sie ze nasze relacje, juz od lat sa przyjazne.
Po tym co tu zobaczylem, jest mi zwyczajnie smutno.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 05:27 
Główny Administrator
Główny Administrator

Witam

Miałem nie zabierać głosu w tej sprawie ale zostałem publicznie oskarżony przez Igora Murawskiego vel Van Worden o niecny czyn, jakim było rzekome włamanie się na jego firmowe forum, w celu kradzieży poufnych danych.
Jak większość z Was pewnie się zorientowała informatyk ze mnie taki jak z Jasia Fasoli aktor dramatyczny. Bez pomocy Szarego Wilka i Siemy trafilibyśmy z tym forum do skansenu for internetowych :)
Bardzo żałuję, że mój informatyk na uczelni nie pokładał we mnie takich nadziei jak Ty Van Wordenie.

Fakty są takie, że akurat wczoraj w nocy wyruszyłem, świeżo nabytą wywrotką z Płocka do Gliwic, gdzie dotarłem nad ranem i od razu padłem jak zabity. Ok godz 10.30 zadzwonił do mnie Atylla informując mnie o trzech nowych działach na forum Thesaurusa gdzie w jednym są ciekawe teksty na min mój temat. Zajrzałem tam i po przeczytaniu kilku chamskich wypocin dałem sobie spokój ograniczając się do zamieszczenia na forum Thesaurusa postu informującego jego użytkowników z kim mają do czynienia /tekst zamieszczę poniżej/ Post wyleciał stamtąd po minucie a ja zostałem zbanowany.

Nie wiem jaka była przyczyna awarii na Twoim forum Van Wordenie ale fakt jest taki, że ktoś z uprawnieniami administratora musiał zmienić ustawienia forum. Skoro masz bałagan na swoim podwórku to nie szukaj kozła ofiarnego wśród innych albo przedstaw dowody włamania.
Wreszcie skoro nie trzeba było się logować by przeczytać ten rynsztok to zarzut ujawniania poufnych informacji jakby jest wyssany z palca.

Moim zdaniem, wypisując tu takie bzdury, starasz się odwrócić uwagę od istoty rzeczy, którą jest brak szacunku do swoich forumowych kolegów, traktując ich jak bydło robiące Ci statystykę na którym od czasu do czasu możesz coś zarobić.
W waszych wulgarnych postach poraża cynizm i obłuda, a pomijając te kwestie pojawia się jeszcze jedna bardzo groźna dla nas wszystkich. Mianowicie: Zamieściliście fotografie i opisy rzadkich i cennych zabytków pochodzących ze stanowisk archeologicznych, które nie zostały zgłoszone i przekazane do muzeów ani WKZ-ów.
Po konferencji organizowanej przez UW i OODA w 2006 roku umówiliśmy się wszyscy, że fora poszukiwawcze będą eliminowały, poprzez uświadamianie swoich użytkowników, rabowanie stanowisk archeologicznych oraz handel zabytkami archeologicznymi. Sam Van Worden miał tam referat o propozycjach zmian w ustawie o ochronie zabytków.
Z tego powodu długo zastanawiałem się co z tym fantem począć i doszedłem do wniosku, że jedynym wyjściem jest stanowcze odcięcie się od grupy Igora Murawskiego i ich działań.

Jeżeli pamiętacie jeszcze sprawę rzekomego kolportowania przez nas ulotek "antyposzukiwawczych" na Opolszczyźnie, którą lansował ten sam Igor Murawski, to po ujawnieniu się prawdziwych "kolporterów" z jego kłamliwych ust nie padło żadne przepraszam, a miał podobno dowody na to, że to nasza grupa stała za ta akcją.

Jestem ostatnią osobą, która kogokolwiek by chciała wyrzucić z tego forum dlatego też proszę byście sami je opuścili jeżeli macie jeszcze odrobinę honoru.

Jacek Wielgus
Administrator forum
PoszukiwanieSkarbów.com

Ps. Skasowany post z forum Thesaurusa

Cytuj:
Witam
Pewnie wszyscy już wiecie, że przez bałagan panujący na tym forum ujawniły się nam dziś rano działy widoczne tylko dla wybranej grupy administratorów. Zobaczyliśmy "tajne" znaleziska" i "przygotowania" do wyprawy w Indiach ale nie o tym chciałem tu napisać.
Pisze w sprawie szacunku do userów jako ludzi a nie nicków na pulpicie komputera.
Mam do siebie dystans i określenia typu "cwelfdj" nie działają na mnie ale obrażacie swoich własnych Thesaurusowych forumowiczów. Ujawnianie prywatnej poczty jest nie do zaakceptowania. Jezyka rynsztoku nie będę komentował tylko zacytuje jedną wypowiedź.

Cytat z Collegium Invisibilis
Cytuj:
Pele

"Tutaj możemy sobie pisać ile chcemy oooo proszę DUPA, C.IPA, C.H.UJ... ale wiecie, to nasz malutki burdelik za zasłonką i tutaj ogól nas nie widzi, tutaj możemy być chamskimi k.utasami, ale z drugiej strony parawanu mamy być wzorem dla innych! "

Kuba GD

Kuba
Gdańszczanin

Wysłany: 2010-11-16, 13:59
Oho znowu zaczyna o.wulgaryzm coponiektórym na forum ,
sądzę że nadszedł czas na Nacht der langen Messer.

Niestety jeszcze nigdzie nie udało się rządzić forum polityką
miłości , tylko terror i krótkie trzymanie za ryja powoduje
że userzy się nie buntuja i nie sieją fermentu.

Więc zamiast głaskać należy spacyfikować buntowników i tyle.

Więc przestałem celować w nią flarą...

Uben

uben

Wysłany: 2010-11-12, 16:40
daj mu dowód i odpisz na ogólnym tak aby się zesrał

Podejrzewam, że mój post zniknie szybciej niż się pojawił :)
To tylko na szybko napotkane tematy prewnie ludzie mają ich więcej
Gratuluję głupoty i braku wyobraźni
JW-fdj

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 05:43 

FDJ - moje pierwsze pytanie brzmi: Na jakim forum administrator tolerowałby wątek, który w całości składa się z tekstów wykradzionych z działów zamkniętych i udostępnia możliwość rozprzestrzeniania tych informacji? Czy wchodząc do czyjegoś domu, korzystając z nieobecności właściciela, wynosisz zawartość jego szaf? Co ten fakt mówi o forum i o Tobie? Czemu widząc, jak twierdzisz przypadkowo, otwarty dział "zamknięty" zacząłeś go skrupulatnie kopiować i zachęcałeś do tego innych? Czy to jest zachowanie normalne?
Nie będę komentował Twoich wyznań, że jesteś informatyczną nogą bo przecież dziecko wie, że zawsze znajdzie się chętny informatyk, który zamiesza na życzenie, więc to nie jest żadne wytłumaczenie.
Idźmy dalej.

Cytuj:
Moim zdaniem, wypisując tu takie bzdury, starasz się odwrócić uwagę od istoty rzeczy, którą jest brak szacunku do swoich forumowych kolegów, traktując ich jak bydło robiące Ci statystykę na którym od czasu do czasu możesz coś zarobić.

Ja szanuję forumowych kolegów. To, że rozmawiamy "po męsku" w działach dla modów nie oznacza braku szacunku. Kiedy ja byłem moderatorem na forum PS takie rozmowy były na porządku dziennym i przecież masz zapewne jeszcze te zrzuty z Waszej "interny", które długo krążyły po necie a które stawiają wielu modów z PS w conajmniej dziwnym świetle i nie trzeba ich chyba dziś przypominać. Wiesz więc dobrze na czym polegają rozmowy moderatorów starających się wykonywać swoje obowiązki i utrzymywać ład na forum pełnym bardzo różnych ludzi. Tym bardziej podłe jest to co teraz robisz i co firmujesz. Pokaż mi jeden przykład gdzie na kimś zarabiamy czy traktujemy z brakiem szacunku. Dlaczego zniknął nagle trzeci plik do ściągnięcia zatytułowany "Proscan"? Czy nagle okazało się, że są tam nie do końca wygodne treści?
A teraz konkretniej. O jakich to fotografiach niezgłoszonych zabytków piszesz? Czy boli Cię to, że na naszym forum istnieje możliwość anonimowego zgłaszania znalezisk? Dzięki temu każdy zainteresowany archeolog ma możliwość kontaktu ze znalazcą, jeśli ten będzie sobie tego życzył. KAŻDY pokazywany u nas zabytek jest możliwy do uwiecznienia w archeologicznej ewidencji JEŚLI porozumieją się obie strony. Czy tego właśnie nam zazdrościsz? Może i masz teraz swoje pięć minut dzięki temu, że kupiłeś to forum, możesz robić co chcesz i spijasz po kimś śmietankę, ale nie myśl, że to będzie trwać wiecznie. Tym posunięciem zaprzepaściłeś szansę na długotrwałe porozumienie, zakopanie dawnych żalów i wiarygodność wobec innych for i poszukiwawczego środowiska bo skoro potrafisz zniżyć sie do tak śliskich akcji jak teraz wobec forum Thesaurus to nikt nie powinien mieć wątpliwości, że posuniesz się do podobnych akcji z innymi, jeśli tylko ktoś będzie niewygodny.

P.S. To oczywiście żałosne, że opublikowano (wybiórczo) prywatne wiadomości, ale myślę, że jeśli ktoś je przeczyta ze zrozumieniem zobaczy, że jesteśmy normalnymi, czasem ułomnymi, ale jednak uczciwymi ludźmi i naprawdę dbamy o to żeby forum Thesaurus było wolne od nacisków i prawdziwie niezależne.
P.S.2 Z tego zrzutu chyba jasno wynika, że ktoś od dłuższego czasu próbował infiltrować nasze forum i wszyscy byliśmy tego świadomi, czekając na atak, który jak widać nastąpił. Polskie środowisko poszukiwaczy? Czy w takiej sytuacji coś takiego w ogóle istnieje?
P.S.3 Szary Wilk - przeczytaj proszę post do Renalda. NIKT inny nie został zbanowany oprócz FDJota a i ten tylko dlatego, że opublikował post składający się z wyrwanych fragmentów postów z działów zamkniętych. Czy takie buszowanie jest uczciwe? JESZCZE RAZ - po tym incydencie wprowadziliśmy automatyczne obostrzenia gdzie blokowane był KAŻDY adres IP, który pojawiał się w działach zamkniętych. Nikt nie patrzył do kogo IP należy i w ten sposób został np. zblokowany nasz moderator (patrz pos Pelego wyżej), ale żaden problem żeby te wszystkie IP odblokować. To zależy tylko od zainteresowanych osób. I nie pisz mi prosze o smutku bo to sie nijak ma do obecnej sytuacji kiedy jest to jedyne forum, które pcha dalej pozyskane nieuczciwie informacje.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 06:12 
Specjalista
Specjalista

Van Worden
Pieknie zbagatelizowales swoje ujawnianie prywatnej korespondencji i nie dopilnowanie wypelzania chamstwa z lam twojego serwisu. Gratuluje elokwencji.
Co zas do naszego forum, ktore wg ciebie "jako jedyne pcha dalej pozyskane nieuczciwie informacje", to w przeciwienstwie do twojego gdzie
-cytuje
Kuba napisał(a):
Wysłany: 2010-11-16, 13:59
Oho znowu zaczyna o.wulgaryzm coponiektórym na forum ,
sądzę że nadszedł czas na Nacht der langen Messer.

Niestety jeszcze nigdzie nie udało się rządzić forum polityką
miłości , tylko terror i krótkie trzymanie za ryja powoduje
że userzy się nie buntuja i nie sieją fermentu.

Więc zamiast głaskać należy spacyfikować buntowników i tyle.

- u nas moderator nie trzyma za morde kazdego uzytkownika, az nie sprawdzi zamieszczonych tresci ! Moze u siebie preferujesz cenzure prewencyjna. Tutaj to nie ma miejsca. Nikt tez nie prowadzi dyzurow, wypatrujac czy nie pojawi sie cos, co moze w jakis sposob dotknac "krysztalowy" klub thesaurusa.
Gdyby twoje intencje byly czyste, napisalbys do mnie i zwyczajnie zasygnalizowal sprawe.
Przypomne tez sytuacje kiedy roilo sie na twoim forum od pomowien pod naszym adresem, dotyczacych "afery ulotkowej". Napisalem do ciebie z obszernym wyjasnieniem . Nie zrobiles jednak nic ! Jak prawda wyszla na jaw zapomniales tez przeprosic !
Nie wypisuj wiec bzdur.
Nie nazywaj buszowaniem,przegladania publicznie otwartych dzialow, nie tylko nie wymagajacych logowania, ale nie zawierajacych zadnej informacji, sugerujacej ze wkraczamy w strefe prywatna !
Trzeba bylo o to zadbac. Szczegolnie jesli tolerujesz na swoim forum takie popisy chamstwa !
Nie mydl wiec oczu i nie klam ze zbanowales tylko fdj-a.
Van Worden napisał(a):
Czy boli Cię to, że na naszym forum istnieje możliwość anonimowego zgłaszania znalezisk? Dzięki temu każdy zainteresowany archeolog ma możliwość kontaktu ze znalazcą, jeśli ten będzie sobie tego życzył. KAŻDY pokazywany u nas zabytek jest możliwy do uwiecznienia w archeologicznej ewidencji JEŚLI porozumieją się obie strony

Piekna reklama :) Doceniam ze potrafisz sie reklamowac nawet w momencie takiej obsowy.
Masz tupet chlopie.
Nadmienie tylko ze forum poszukiwanieskarbow.com od lat pomaga w ewidencjonowaniu znalezisk i kontaktach z archeologia.
Daruj sobie, bo ta praktyka ma tu dluzsze korzenie niz u ciebie.
Masz racje. Nic juz nie bede do ciebie pisal.
Nie ma to najmniejszego sensu.
Wraz ze swoja gwardia narobiles juz wystarczajaco szumu i zametu, nie tylko teraz, ale juz 5 lat temu.
Dalej knujcie i szkalujcie w swoim gronie, u siebie.
Zachowajcie wiec odrobine honoru i odejdzcie sobie spowrotem na thesaurusa.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 06:22 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Van Worden napisał(a):
P.S. To oczywiście żałosne, że opublikowano (wybiórczo) prywatne wiadomości, ale myślę, że jeśli ktoś je przeczyta ze zrozumieniem zobaczy, że jesteśmy normalnymi, czasem ułomnymi, ale jednak uczciwymi ludźmi .

Paluchy powinny ci uschnąć i odpaść jak te słowa klepałeś, kłamliwy padalcu !
Twoi ludzie cie upominali i mówili ci że wcale tak nie było jak fabrykowałeś różne dziwne, fałszywe zdarzenia. Odpowiedziałeś że wiesz że tak nie było, ale tak czasem trzeba robić.
Przykład:

Van Worden
Administrator
El Gran Myth-o-Man

Wysłany: 2010-03-02, 21:18
Proponuję poinformować ich o tym, że malcom i dariusz to osoby, które zostały wykluczone z naszego klubu ze wzgledu na podejrzenie o nighthawking i ze widząc ogłoszenie u nas zapisali się na DW żeby pojechać na zlot i zrobić zadymę.
Co Wy nato?

Kłamliwa szmato. Piszesz do angielskiego klubu z wyssanymi z palca oszczerstwami, tylko dlatego bo bałeś się spojrzeć w twarz. Może i obawy słuszne, bo na pewno bym ci w nią napluł, kłamliwa kreaturo.

Zbanujcie dziada z tego forum, niech odejdzie w niepamięć.

Ludzie, ściągajcie i czytajcie. Zacznijcie od : "Co do chu..a"

Pozdr.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 11:16 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

Kapusta?A na miescie ogolnie szanowany.Buahahahahhaah WV-wujek dobra rada

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]