prezka napisał(a):
Polsko Polska
Dużo dodać? :P
Poszukiwacze skarbów... dobreee :P
Do adminów i moderatorów, już możecie mnie banować i odejdę w zapomnienie, potrzebne mi teraz to forum jak druga dziura w dupie.
Z tymi ludźmi których tu poznałem i traktuje ich jako kumpli mam kontakt poza PS więc nie muszę tutaj nawet zaglądać.
Jeszcze jedno, co do trzymania userów krótko... nie dorastamy Wam do pięt, nie mamy takiej wielkiej cenzury, nie dajemy tyle ostrzeżeń i banów.
Zdrówka!
P.S superstefan, ciekawe co byś powiedział o tym forum gdybyś teraz przeczytał wewnętrzne tematy dostępne dla grupy trzymającej władzę?
Pewnie dużo jest tam o włażących w pupę byłych userach Thesaurusa którzy na zewnątrz traktowani są pobłażliwie jak poniżej
Jacek_FDJ napisał(a):
W normalnej sytuacji Darioushz dostał byś bana albo przynajmniej ostrzeżenie lecz w tym poście widzę gest oburzenia i rozpaczy zawiedzionego kumpla.
Ale za to ma się ludzi pchających wózek z gnojem i w razie czego będzie na kogo zwalić cały syf :P A że jest ich kilku solidarnie atakujących Thesaurusa i co najlepsze że wszyscy są dobrymi kumplami z jednej ekipy i są nakręcani przez jednego czy dwóch z nich.
Wiem jak to działa, bo jak głupi dałem się kiedyś nabrać i na początku zaatakowałem na Thesaurusie usera darek64, bo dałem się wkręcić w wizję jednego z prowadzących zamieszanie ale na całe szczęście gdzieś się opamiętałem. Niestety inni są mocno zaślepieni za je bistością owego kumpla i jak koniki z klapkami na oczach robią i piszą to co im nakazują :P