Taktyk napisał(a):
Faktycznie macie rację. Proponuje więc pozostać przy systemie Nowaka, którego używacie i w nim macie interes. To Sandbanks, zero żadnej dyskryminacji, serwisu, prymitywny układ z lat 70, który mieliście okazję poznać i wcale nie musicie wiedzieć o nim więcej.
Rutus? Przecież są miliony użytkowników Smętka - równie zachwyconych, wychwalających pod niebiosa ten sprzęt, i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby powiedzieć, że jest lepszy, głębszy, ot taki fetysz pewnie, chociaż ten drugi (Rutus) zrobiony na przetwornikach, mikrokontrolerach, o których inż: H.S. się pewnie nie śniło... ale jest średni bo ergonomia etc.
No, najlepiej obrazić się na wszystkich...
Ja żadnych złosliwości w we wcześniejszych postach nie wyczułem (raczej kilka dobrych rad) więc nie wiem o co chodzi, że reagujesz w ten sposób.
Używam Nowaka i żadnego interesu w tym nie mam, żeby była pełna jasność. Uzywam też, Minelaba i Whitsa i też żadnego interesu w tym nie mam żeby była jasność. Sprzęt ma dobrą opinię bo sobie ją wypracował. Jeśli coś sie sprawdza to ludzie to kupują. Być może stwożyłes inżynieryjne cacko, ale zwykły użytkownik tego nie doceni. Nie wystarczy coś zrobić i ogłosić, że jest. Posty w stylu jak nie
wierzcie,że to takie dobre to zostańcie przy swoich zabawkach i nie musicie kupować u mnie, to nic innego jak strzał w kolano. Przekonałeś mnie 1000% ja zostaję przy miom wykrywaczach rodem z lat 70tych i 80tych widząc Twoje podejście pani ekspedientki sklepu GS rodem z lat 70tych.
Życzę sukcesów na innych rynkach.