Argo napisał(a):
zdzicho napisał(a):
Jak zwykle nie doczytałeś.Chodzi o to kto zabił więcej Polaków,a nie ile milionów ludzi na świecie zabili Hitler i Stalin.
Już ci kiedyś napisałem,ze mam w nosie to twoje ignorowanie.NIe umiesz dyskutować i tyle.
Moze i nie umiem, ale bardzo ciezko dyskutuje sie z delikwentem o mentalności emerytowanego belfra, ktory dostaje piany gdy dyskusja nie idzie po jego myśli a interlokutorowi nie jest w stanie wsadzic paly za jego poglady... :lol:
Wiem że boli cie ze Stalin summa summarum byl jednak gorszym sqrvysynem niz Hitler bo prawdopodobnie narusza to twój system wartosci, ale badz męzczyzną i bierz to na klate ...w koncu czego sie nie robi zeby usprawiedliwić wyznawana przez siebie ideologie :lol:
P.S. Moj ostatni post w temacie ...mozecie sie lac pomyjami do oporu, jeśli tu jeszcze zajrze to jedynie po to zeby zobaczyc komu moi koledzy moderatorzy sprzedali po kartonie,a kogo definitywnie wywalili z forum ...... zycze milej zabawy zanim nastapi gorzki koniec :666[/quote
Jak już,to ty powinieneś dostać kartkę za inwektywy, którymi się posługujesz na forum i insynuacje.
Gdybyś czytał posty,nie tylko swoje,to byś wiedział,że moi najbliżsi/w tym mama/spędzili na Syberii 7 lat .Twoje insynuacje są delikatnie mówiąc nie na miejscu.Ale wydaje mi sie,że ty tego nie rozumiesz.Mimo krzywd,których doznała moja rodzina od sowietów,to zgodnie z prawdą historyczną muszę stwierdzić,że Niemcy wymordowali Polaków więcej niż Rosjanie.I tyle.
Ty tego nie wiesz?Ja nigdy bym nie powiedział,że dlatego że zbierasz niemczyznę to kochasz Hitlera.I nie używam takiego języka jak ty.To nas różni