EL_MO napisał(a):
Jakiś czas temu kolega front natarczywie spamował rolował wątek o delcie DElcie 4000
Jesli to zarzut to nietrafiony,skoro posiadałem oba modele to wyrobiłem sobie opinie,znajomy miał omege razem biegaliśmy,znam jeszcze jednego kolege z Zielonej Góry który miał delte i nic nie mógł znależć ciekawego,choć z nim nie biegałem,obaj nie byli zadowoleni ze sprzetów...to razem mam na tapecie dwie delty i dwie omegi które znam z autopsjii że sa do dupy...to ile jeszcze mam ich kupić żeby sie przekonać że to dobry sprzet ? To raz.
Dwa.W tematach gdzie wyrazałem swoją opinie chodziło o dzielenie się wrażeniami z posiadanego sprzetu więc się podzieliłem,czy masz jeszcze jakies dziwne spostrzeżenia na temat spamu?
Zeby być ścisłym kto chce eksperymentowac niech kupi,sprawdzi,zawsze można sprzedac z niewielka strata,natomiast ci którzy oczekują konkrytnych wyników i konkretnych zachowań wykrywek -tym odradzam.
EL_MO napisał(a):
Kilka moich spostrzeżeń i impresji
* jest bardzo czuła na małe rzeczy cewka i 5 ½ x9 ¾ Concentric 10"DD cienki łańcuszek o wadze 0,75 grama w trybie dyskryminacji wykryje na głebokości 4-5 cm _na cienkich łańcuszkach prawie jak G2 tylko mniej dokładnie
*Bardzo głęboki tryb ALL metal na małe przedmioty bez starty zasiegu w porównaniu do trybu dyskryminacji
* brak zjawiska kamieni magnetycznych i wpływu obiektów magnetycznych .
*wszechstronność akcesorii od cewki 5" 12cm po cewkę 17" 47Cm.
* bardzo dobra współpraca na większych cewkach 13 "
zasięgi naprawdę imponujące na małe cele jak i oczywiste większe .
* współpraca zarówno na cewkach koncentrycznych jak i DD :1 teknetics T2 i G2 tylko DD .
* cztery tony do wyboru w różnej konfiguracji ja latam na D2 - dzwięk narastający VCo pokazuje pazurki w trybie D2
Dla mnie !!! najlepsze urządzenie z Serii Teknetics
ad.1 - a inne wykrywacze może i na 10 cm...kto wie
ad2.- tryb all metal w omedze nie ustepuje zasięgiem innym to fakt,ale spróbuj nie zwariowac chodząc z tym trybem na tym wykrywaczu...chyba ze 70% sens.
ad.3 - nie zauwazyłem,kamyki bierze jak ta lala
ad.4 - akcesoria jak gdzie indziej do wyboru do koloru wiec co to za zaleta?
ad. 5 - imponujące zasięgi to ma smętek na skrzynke amunicjii a nie omega :lol: ,powaznei to dla mnei są to najpłytsze wykrywki .
ad. 6 - patrz pkt.4
ad. 7 - cztery tony do wyboru...hmm to niezwykłe jak na sprzet za prawie 2500 zł
pozdrawiam