Uważajcie na tego chińskiego śmiecia, bo sprzedawca już zdążył się u nas zarejestrować i polecać swój towar. Dostał bana, ale jestem przekonany że nie odpuści.
WojDar61 napisał(a):
Jeszcze raz Ja mam radio do modeli zdalnie sterowanych ,kupiłem je w Chinach firmy Turnigy kosztowało Mnie 250,-zł jest podróbą chyba firmy Futaba albo Spektrum Syn wgrał mi Soft identyczny jak jak w Wyżej Wymienionych tylko że tamte kosztują po 700,- 1200,-zł trzy kata żadnego samolotu nie rozbiłem a wykonanie Super Naprawdę byłem zaskoczony bo Mi Chńszczyzna zawsze kojarzyła się tanimi Majtkami z targowiska i 90% ludzi ma już te radia i są zadowoleni z tymi KRETAMI może być tak samo !
Na cenę produktu nie składa się wyłącznie obudowa i elektronika zamontowana w środku. Płacisz również za długą drogę, którą firma przeszła aby dopracować ten produkt. Za badania rynku, za prototypy, za teoretyczną pracę konstruktorów... Chińczyk powielający gotową rzecz, jest po prostu złodziejem.
Rozumiem, że gdybyś dostał możliwość zakupu telewizora od gościa, który właśnie wyniósł go z domu sąsiada, z radością wyjąłbyś pieniądze. Bo tanio. Złodziej zawsze ma taniej, ale kupując u chińskiego złodzieja sam sobie zakładasz pętlę na szyję. W konsekwencji, za parę latek, gdy Twój syn nie będzie mógł znaleźć pracy innej niż sprzątacz kibli w "Centrum Chińskim", przyłączysz się do chóru pokrzywdzonych przez los, rząd, historię...