explorator napisał(a):
dysk 2.0
czul 96 4 tony.1 100 2 502 od 20 3 ton 651 od 50 791 idealnie słychać kolor i sreberka oddzielnie stworzony pod akustyczność 6 akustyczność na takim poziomie o 30 % zwiększa zasięg
siła txt 3
czest 11,7 na same monety lepiej (8 na sreberka sprawdza sie lepiej nie wiem czemu powinno byc odwrotnie)ale proszę zauważyć ze t2 se 7,5 sreberka kosi najlepiej jak kto woli na orczyzne ja ustawiam 17
poziom żelaza 2
reakt 1 lub 2 pola lasy 1-2 a zależności od stopnia zmęczenia znudzenia :) jak mi pasuje machać szybko czy wolno 3 cm głębszy na 1 Trzeba nie zapominać ze grunt to miejscówka monety grube lezą na 10-20 cm czytałem w odkrywcy ze u nas moneta przykrywa się około 1 cm na 18 lat wiec na polach nie raz jest dzięki pługowi blisko nie raz głębiej na tych nastawach deus jak kosiarka leci
sygnał akustyczny 6 to podstawa i nie trzeba być przy moich tonach jakim kolwiek muzykiem wręcz przeciwnie walczyłem żeby maszynka śpiewała wręcz kiedy kolor kiedy sreberko nawet poznaje polmosy ale dla pewności kopie maja taki szybki dźwięk specyficzne szczekniecie można sprawdzić w teście powietrznym jak ładnie bije boratynka z 34 cm nie da się pominąć tego dźwięku
pompowanie plus reczny
no i trzeba sie liczyc ze tam non stop cos tam w tle popiskuje no ale jak komus nie pasuje to polecam e tracka dopiero syfonie dźwięków usłyszy :) i temu wybrałem deusa
Pozdrawiam
Bez obrazy, ale straszna kupa stylistyczna.
Ja wiem, że kolega szybko myśli i jeszcze szybciej przelewa to na wyrazy (nie zdania), ale proponuję najpierw napisać, zrobić podgląd tekstu, poprawić błędy, uzupełnić o duże litery, wstawić o ile to możliwe przecinki, i dopiero publikować, bo tego się nie da czytać ze zrozumieniem, a może być że kolega ma coś ciekawego do przekazania.