|
Popieram w całej rozciągłości zarowno wypowiedz Testa jak i Karasia. :1
Nie wiem skąd, ale wiedziałem że jak wrócę z roboty to w temacie będzie milion pomysłów.
Temat jest krótki i prosty. Albo chcemy pomóc Czeksonowi, albo założyć wypożyczalnie sprzętu poszukiwawczego.
Ja cały cząs jestem gotów Czeksonowi pomóc, tylko nie ma gdzie tej cholernej kapuchy wpłacić :wq, bo koledzy oczywiście robią sobie konkurs "Błyskotliwych pomysłów".
Panowie, jestem pod wrażeniem i zaczynam się dziwic, jakim cudem udaje się zorganizować zlot a z ze zrzutką po parę zeta dla kolegi "po saperce" są takie schody, że kombinacja alpejska się chowa. :que
Proponuję tak.: Test, jesteś modem i chyba wszyscy maja do Ciebie zaufanie (nie ma takiego słowa w języku polskim !!! Karaś, do Ciebie też na pewno wszyscy mają zaufanie, ale Test jest starszy stażem)
Podaj numer swojego konta, kto będzie chcial to wplaci tyle ile bedzie mógł. Załóż temat 'Tu wplacamy na wykrywkę dla Czeksona", jeśli ktoś wplaci odpowiada w temacie wplacilem tyle i tyle, Ty po otrzymaniu przelewu odpowiadasz np.: "Potwierdzam Matejko wpłacił wymienioną kwote". Zbiórka może potrwać ze dwa tygodnie, potem kaskę się liczy i wybiera wykrywkę dla Czeksona>
Oczywiście, w tytule wplaty każdy podaje swój nick na Forum.
I tu uwaga. Wybierają Ci, co coś dali oraz sam Czekson, a nie żadna rada plemienna.Przypominam tylko, że Czekson wspomniał też nieśmiało, że niechciałby przeoczyć monety.
Poza tym, jak ma być draka (a bedzie, znam to Forum), to niech sie kłócą i mundrzą ludzie, ktorzy Czeksonowi pomogli, a nie Ci co się mignęli i tylko "złote myśli" pisali.
Założenie nowego wątku w którym każdy zadeklaruje ofiarowaną kwote, a Ty to potwierdzisz da jasnośc sytuacji co do zebranej sumy.
Pomijam już fakt, że dzięki temu rozwiązaniu nikt nigdy nie będzie mógł Ci zarzucić, że "coś tam było nie tak, z tą zrzutką"
Po calej zbiórce i zakupie, kasujesz cały temat i pozamiatane.... PROSTE .
Dodam jeszcze, że jeśli ktoś chce czekać na Robiego, to niech czeka....
Ja tam swoimi pieniędzmi umiem się sam rządzić.
Co Wy na to, Panowie?
No i co Ty na to, Test???
Pozdrawiam Matejko :piwo :piwo :piwo
Trzeba się w końcu zebrać, bo tę wykrywkę to Czekson naprawdę na gwiazdkę dostanie. :)
Proszę o Wasze opinie, nawet jesli Test jeszcze nie odpisze.
Jeśli będziecie "za", to i Test pewnie też bedzie "za"..
Poda numer i ruszymy, bo juz cztery strony misternych planów się narobiło i stoimy w miejcsu.... Aż głupio.
|