Teraz jest wtorek, 23 grudnia 2025, 09:21

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Używał ktoś -da rade zastąpić kreta garretta ?
PostNapisane: poniedziałek, 13 kwietnia 2015, 19:57 
Generał Broni
Generał Broni

no własnie :) a bmw to kupa :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 13 kwietnia 2015, 20:57 
Podporucznik
Podporucznik

Najger uzytkowales Xpointera? Jesli odpowiedz brzmi nie, to nie zabieraj glosu w temacie. Cenie sobie opinie osob, ktore uzytkowaly rozne pipointery i maja rozeznanie w temacie, dziela sie opiniami i wnioskami. Xpointer jest tani i dobry jesli chodzi o zasiegi i wykonanie, pod warunkiem, ze nie trafi sie na jakis felerny egzemplarz. Mam porownanie co do Garretta i co ciekawe propointer wzbudzal moja T2 a Xpointer nie, co dowodzi, ze Garrett tez miewa felerne egzemplarze, dodam ze moj byl nowy i oryginalny. Njger proponujesz, zeby ocenic za dwa lata dzialanie Xpointera, wyraznie sugerujac, ze nie wytrzyma proby czasu. Mozesz wyjasnic, po co tego typu filozofowanie? Zastanow sie co piszesz, bo takie wycieczki prowadza na manowce.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 14 kwietnia 2015, 20:13 
Generał Brygady
Generał Brygady

Jak tylko pojawi się wpis, nie bardzo pochlebny o xpointerze zjawiacie się Wy :D
Był długi temat o tym na początku roku, dużo ludzi pisało na plusy i minusy i garrettów i xpointerów , ale czekałem tylko jak po wpisie wclana zjawi się z defensywą kolega benekpe.
Nie muszę nic wnosić do tego postu, bo już tyle o tym informacji (wystarczy autorowi użyć opcji szukaj)
Byłem na wykopkach, widziałem, dotykałem i używałem, jestem na nie.
Teraz moja opinia wnosi coś do tematu?
Co do bmw, nie wiem czy kupa nie posiadam takiego auta, to była taka przenośnia.....aż się boje spytać czym Ty jeździsz :ups:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 14 kwietnia 2015, 20:52 
Kapitan
Kapitan

Najger, ty najwyraźniej nie wiesz o czym piszesz, albo specjalnie siejesz zamęt. Wyraziłem jedynie swoją opinię będącą wynikiem użytkowania tego krecika - i tyle.
Przeczytaj proszę temat w którym się wypowiadasz - raz, może dwa, albo jak trzeba i trzy razy.
Jako jeden z wielu użytkowników wypowiadam się na jego temat - kolejny już raz powiem, że mój egzemplarz nie sprawia absolutnie żadnych problemów. Co w tej wypowiedzi Ci nie pasuje?
Pamiętam fanatyczną nagonkę na Xpointera. Większość z zasady nie widząc go nawet na oczy wypowiadała się o nim negatywnie. Jakież było moje zdziwienie, gdy wielu z nich z pokorą przyznawało się do błędu i diametralnie po czasie zmieniali o nim zdanie.
Opinia każdego z nas jest subiektywna. Każdy ma inne preferencje i oczekiwania. Pozwólmy, by inni w oparciu o merytoryczne wypowiedzi wynikające wyłączenie z użytkowania a nie powielania zaczytanych opinii podjęli decyzję o jego zakupie.
Wielu z nas zapewne kiedyś miało możliwość na wspólnych wykopkach potrzymać jakąś wykrywkę i nawet nią pomachać. Nie wyobrażam sobie że po takiej przygodzie a raczej incydencie ktoś publicznie będzie oceniał taki sprzęt. Jak widać jednak takich osób nie brakuje :-)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 14 kwietnia 2015, 21:16 
Generał Broni
Generał Broni

Kupiłem jak go sprawdzę w terenie dam znać jak sie spisuje -a jeżdzę Fordem C-max :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 14 kwietnia 2015, 21:22 
Kapitan
Kapitan

Producent udziela 2 letniej gwarancji. Myślę, że jak by coś miało się zepsuć to w tym czasie na pewno by się zepsuło a mając ochronę konsumencką niczym nie ryzykujemy. Krecik jak krecik, dla jednych dobry dla innych nie - samo życie :-) Zróżnicowanie sprzętów na rynku powoduje, że każdy znajdzie coś dla siebie - i o to chyba chodzi prawda? Najważniejsze że jesteśmy zadowoleni ze sprzętu.
Ja z mojej strony życzę zadowolenia z jego użytkowania.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 15 kwietnia 2015, 09:52 
Generał Broni
Generał Broni

A ja na wykopki jeżdżę tym porównywanym przez kolegę Polonezem już lat nawet nie pamiętam ile,zawstydził by nie jednego nowego suwa to taki Rutus gniotsa nie łamiotsa a xpointera bym chętnie kupił na garretta mnie nie stać , 600zł za taki gadżet to dla mnie fanaberia. :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 15 kwietnia 2015, 18:42 
Generał Brygady
Generał Brygady

Pamiętasz chyba jak pisałem, że konkretnie mój at pro z xpointerem szalał, nie dało się wcale z tym urządzeniem współpracować, nawet po zmianie 4 kanałów, gdzie np. miałem konflikt z minelabem i po zmianie kanału na drugi, problem znikł...to powiedz jak mam się nie zniechęcić do tego kreta?
Druga sprawa.
Piszesz-Nie wzbudza się tak jak garetty?
Teraz chyba Ty się filmików na youtube na oglądałeś, bo u mnie po 2,5 roku nigdy nawet nie piardnoł, jedyny mały problem to gumka, gdzie od namolnego naciskania, wnętrze lekko się wytarło. Awaria usunięta w 5 minut samodzielnie.
3 sprawa
600zł?
Nie wiem jak teraz w Anglii stoją, ale jak kupowałem na początku 2013 r właśnie tam, wyniósł mnie równo 400zł (bez transportu, bo akurat szwagier wracał) Chyba teraz każdy ma kogoś w Anglii :D
Jak ceny by się utrzymały do dziś, to wybacz 400zł za xpointera a 400zł za garretta wybór był by prosty.
Myślę że też chyba słabo zrozumiałeś tytuł wątku...
wypowiadam się o swoich odczuciach, a nie o Twoich. Jak Tobie działa perfekcyjnie,to chwała mu za to. Życzę Ci Obyś nie musiał korzystać z tej dwuletniej gwarancji.

Do reszty Twojego opisu nie mam zastrzeżeń.
Peace.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]