|
Pamiętasz chyba jak pisałem, że konkretnie mój at pro z xpointerem szalał, nie dało się wcale z tym urządzeniem współpracować, nawet po zmianie 4 kanałów, gdzie np. miałem konflikt z minelabem i po zmianie kanału na drugi, problem znikł...to powiedz jak mam się nie zniechęcić do tego kreta? Druga sprawa. Piszesz-Nie wzbudza się tak jak garetty? Teraz chyba Ty się filmików na youtube na oglądałeś, bo u mnie po 2,5 roku nigdy nawet nie piardnoł, jedyny mały problem to gumka, gdzie od namolnego naciskania, wnętrze lekko się wytarło. Awaria usunięta w 5 minut samodzielnie. 3 sprawa 600zł? Nie wiem jak teraz w Anglii stoją, ale jak kupowałem na początku 2013 r właśnie tam, wyniósł mnie równo 400zł (bez transportu, bo akurat szwagier wracał) Chyba teraz każdy ma kogoś w Anglii :D Jak ceny by się utrzymały do dziś, to wybacz 400zł za xpointera a 400zł za garretta wybór był by prosty. Myślę że też chyba słabo zrozumiałeś tytuł wątku... wypowiadam się o swoich odczuciach, a nie o Twoich. Jak Tobie działa perfekcyjnie,to chwała mu za to. Życzę Ci Obyś nie musiał korzystać z tej dwuletniej gwarancji.
Do reszty Twojego opisu nie mam zastrzeżeń. Peace.
|