_cheetah_ napisał(a):
kakarotto1987 napisał(a):
Wiem że dużo zależy od gleby, ale słyszałem że Argo na dynamiku na filtrze relikt jest równie dokładny jak Optima, z tym że jeszcze głębszy.
Pisałem już chyba tu czy gdzieś indziej, że ten test ABSTRAHUJE od faktycznego przeznaczenia i używania sprzętu. Argo jest głębszy na Relikcie od Optimy, to NATURALNE (choć, jak się dobrze ten test zweryfikuje, to nie tak do końca:
http://rutusowiec.com.pl/attachment.php?aid=3217). Gdyby tak było, jak ci wynika z tych testów, Rutus nie sprzedałby ani jednej Optimy...
Ok,dzięki. Poczytałem jeszcze trochę opinii, testów itd i zapytałem przede wszystkim sam siebie czego oczekuję. W 95% interesuje mnie drobnica. Militarki i tak w domu bym nie trzymał..
Finalnie, złożyłem zamówienie na Optimę 2.0 + cewka 29cm DD. Mam nadzieję że podjąłem dobrą decyzję.
Do tego pojadę po pinpointer do Vikinga.
Kolego _cheetah_ widzę że sam latasz z Optimą, gdybyś mógł się podzielić jakimiś opiniami, wskazówkami, jakimiś konkretnymi poradami, to będę bardzo wdzięczny. Będę głównie latał po lesie, po polach no i czasem po bałtyckich plażach. Pozdrawiam