Teraz jest sobota, 20 września 2025, 13:21

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Słuchawki bezprzewodowe DETEKNIX
PostNapisane: piątek, 6 listopada 2015, 15:37 
Sierżant
Sierżant

Czytałem na forum Dankowskiego o tych słuchawkach i mają bardzo nieprzychylne opinie jest masę reklamacji .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 6 listopada 2015, 15:50 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

sina napisał(a):
Czytałem na forum Dankowskiego o tych słuchawkach i mają bardzo nieprzychylne opinie jest masę reklamacji .

O i to jest ciekawa informacja. Takie same dostarczane były z Golden Maskiem.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 6 listopada 2015, 16:11 
Chorąży
Chorąży

Shelton napisał(a):
W dobie urządzeń USB gdzie pasuje każda ładowarka od telefonu np. Samsung to chyba najmniej istotna sprawa i tylko bicie piany na pusto.

To następnym razem jak będziesz kupował telefon to powiedz że chcesz bez ładowarki bo mamy dobę urządzeń USB. :666
Nie chodzi o bicie piany za ładowarkę (15zł) tylko dbałość o klienta która przy tej kasie za same słuchawki raczej jest wskazana.
Brawa dla firmy deteknix z przecieranie szlaku w tej kwestii na pewno znajdzie się inna firma która podłapie pomysł a wtedy rywalizacja sprawi to że słuchawki stanieją i dbałość o szczegóły(takie jak np. ładowarka) będzie większa.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 6 listopada 2015, 16:19 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Zestaw jest zapakowany w etui tak żeby był jak najbardziej kompaktowy. Tak jak pisałem w dobie urządzeń USB, ładowarek samochodowych - każdy ma w samochodzie nie widzę w tym problemu. Problemem jest cena na polskim rynku, gdzie wszystko powinno być tanie, bo ludzie po prostu nie mają pieniędzy.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 6 listopada 2015, 17:30 
Generał Broni
Generał Broni

Trochę nie rozumiem podejścia że każdy ma w samochodzie ładowarkę USB.
Ja nie mam (i na pewno nie jestem w tym osamotniony) ani powerbanku ani ładowarki USB w samochodzie - niestety nie miałem takich gadżetów gadżetów z żadnym że sprzętów elektronicznych.
Idąc tym tokiem myślenia po co w ogóle dają kabel USB skoro wszyscy te kable mają z ładowarkami?
Cena to nie problem za produkt przemyślany, kompletny i bezproblemowy.
Tutaj jak widać producent jeszcze musi nad tym popracować.
Ja również trzymam kciuki i jak tylko będzie poprawa niedociągnięć będę chętny na taki zestaw :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 6 listopada 2015, 17:36 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Nie wiem ja jeżdżę i w trasy i używam telefonu jako nawigacji, więc mam ładowarkę. USB jest ogólno dostępnym stadartem czy się to komuś podoba czy nie. Ładowarki nie podłączysz w polu, a w domu każdy ma do telefonu, a jak nie ma to ma komputer. To chyba da się zrozumieć, a nie biadolić nad brakiem rzeczy najmniej istotnej jaką jest ładowarka. Już bym się lepiej trzymał tego czasu pracy. To przynajmniej jest jakiś argument.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 6 listopada 2015, 18:32 
Podporucznik
Podporucznik

Shelton jeszcze sie taki nie narodził żeby wszystkim dogodził :D tak sobie czytam i myśle ze niektórzy za bardzo biorą wszystko do siebie lub piszą żeby se popisać i nabić pare postów :lol: pasują mi parametry urządzenia biorę! Nie, nie zwracam uwagi na badziewie! Pozdrawiam Marek

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 6 listopada 2015, 19:00 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

GALIENUS napisał(a):
Shelton jeszcze sie taki nie narodził żeby wszystkim dogodził :D tak sobie czytam i myśle ze niektórzy za bardzo biorą wszystko do siebie lub piszą żeby se popisać i nabić pare postów :lol: pasują mi parametry urządzenia biorę! Nie, nie zwracam uwagi na badziewie! Pozdrawiam Marek

Święte słowa jakiś głoś rozsądku. Wszędzie problemy, wysztko złe, drogie, kiepskie etc. Polska rzeczywistość?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 6 listopada 2015, 23:29 
Chorąży
Chorąży

Shelton napisał(a):
GALIENUS napisał(a):

Święte słowa jakiś głoś rozsądku. Wszędzie problemy, wysztko złe, drogie, kiepskie etc. Polska rzeczywistość?

Chyba po to był ten temat założony aby podzielić się swoimi spostrzeżeniami na ten temat. Jak coś jest kiepskiej jakości i wybrakowane to mam nie pisać i przyjąć to na klatę zachwalać po niebo głosy bo ktoś uważa że to jest nabijanie postów. Śmieszne jest to stwierdzenie bo to mi wisi i powiewa jaką mam rangę. A kolega Shelton zachowuje się tak jakby miał co najmniej przedstawicielstwo na ten sprzęt i nie przyjmował do wiadomości negatywnych opinii na temat sprzętu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 6 listopada 2015, 23:43 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Nie mam nie sprzedaje i nie zamierzam. Używam. Kupiłem na swoje potrzeby jak brak argumentów to widzę używa się stare sprawdzone sztuczki. Żenada. Z mojej strony koniec komentarzy. Temat uważam za wyczerpany i nie zniżę się do tak niskiego poziomu artykulacji swoich racji.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 7 listopada 2015, 00:01 
Chorąży
Chorąży

Shelton napisał(a):
Nie mam nie sprzedaje i nie zamierzam. Używam. Kupiłem na swoje potrzeby jak brak argumentów to widzę używa się stare sprawdzone sztuczki. Żenada. Z mojej strony koniec komentarzy. Temat uważam za wyczerpany i nie zniżę się do tak niskiego poziomu artykulacji swoich racji.

Żenadą jest to że wciskasz ludziom na siłę swoje racje.
Jak Ci ktoś pisze że jest krótki czas pracy to piszesz żeby sobie kupił powerbank.
Jak Ci ktoś pisze że szkoda że nie ma ładowarki sieciowej to piszesz żeby ją sobie dokupił.
Jak Ci ktoś napisze że Twoje zachowanie wygląda tak a nie inaczej piszesz że to żenada.
Napisałem kilka postów wcześniej plusy i minusy OBIEKTYWNIE na temat sprzętu a Ty widzisz plusy a minusy Cię drażnią i gdzie tu obiektywne myślenie a gdzie żenada, zastanów się. Kończę temat.
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 7 listopada 2015, 00:10 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Posłuchaj wymagania można stawiać wobec markowych produktów, a nie wobec produktu DETEKNIXA. Trzeba mieć świadomość tego co się oczekuje, i co ile kosztuje, a nie nierealne rządania, oczekiwania. I problemy które nie są problemami jak brak ładowarki USB...

Kolega powyżej najlepiej to ujął:

I tego się trzymajmy. Myślę, że długo będziesz czekać na urządzenie z ładowarką i 15 godzin pracy. Trzeba być realistą.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 7 listopada 2015, 00:54 
Chorąży
Chorąży

Shelton napisał(a):
Posłuchaj wymagania można stawiać wobec markowych produktów, a nie wobec produktu DETEKNIXA. Trzeba mieć świadomość tego co się oczekuje, i co ile kosztuje, a nie nierealne rządania, oczekiwania. I problemy które nie są problemami jak brak ładowarki USB...

Kolega powyżej najlepiej to ujął:

I tego się trzymajmy. Myślę, że długo będziesz czekać na urządzenie z ładowarką i 15 godzin pracy. Trzeba być realistą.

Wymagania będę miał do każdego produktu bo ja jestem kupującym i ja będę tego używał.
A do reszty Twojej bezsensownej wypowiedzi odniosłem się tu:
dexter648 napisał(a):
Shelton napisał(a):

Żenadą jest to że wciskasz ludziom na siłę swoje racje.
Jak Ci ktoś pisze że jest krótki czas pracy to piszesz żeby sobie kupił powerbank.
Jak Ci ktoś pisze że szkoda że nie ma ładowarki sieciowej to piszesz żeby ją sobie dokupił.
Jak Ci ktoś napisze że Twoje zachowanie wygląda tak a nie inaczej piszesz że to żenada.
Napisałem kilka postów wcześniej plusy i minusy OBIEKTYWNIE na temat sprzętu a Ty widzisz plusy a minusy Cię drażnią i gdzie tu obiektywne myślenie a gdzie żenada, zastanów się. Kończę temat.
Pozdrawiam

Więcej nie będę pisał bo przychodzi mi tylko jedna kolokwialna odpowiedź na Twój brak zrozumienia potrzeb i spostrzeżeń potencjalnego klienta.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 7 listopada 2015, 11:34 
Pułkownik
Pułkownik

...dla mnie te cztery godziny działania to stosunkowo za krótko, power bank może i jest jakąś alternatywą ale musi upłynąć jakiś czas, godzina może dwie zanim przekaże prąd a dni są teraz krótkie więc każda godzina pracy się liczy.
Pewnie skusił bym się na nie gdyby producent przewidział wymienne aku typu AAA montowane np. pod poduszką słuchawki.

pozdr.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 7 listopada 2015, 13:49 
Sierżant
Sierżant

Z kolejnego potencjalnie ciekawego tematu zrobiła się pyskówka.
Producent w karcie wyrobu napisał 6 godzinny czas pracy... i to mi się wydaje jest minimum ale może być więcej. Karta wyrobu http://www.deteknix.com/products/47-cn.html.
Może właśnie test słuchawek (też w kierunku wytrzymałości baterii i czasu ładowania) by wyjaśniły co i jak.
Kol. Shelton jak można ja chętnie ten test obejrzę ( choć dalej uważam że słuchawki na tak kruchą konstrukcje i krótką gwarancje kosztują trochę za dużo).

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]