Shelton napisał(a):
Posłuchaj wymagania można stawiać wobec markowych produktów, a nie wobec produktu DETEKNIXA. Trzeba mieć świadomość tego co się oczekuje, i co ile kosztuje, a nie nierealne rządania, oczekiwania. I problemy które nie są problemami jak brak ładowarki USB...
Kolega powyżej najlepiej to ujął:
Shelton jeszcze sie taki nie narodził żeby wszystkim dogodził :D tak sobie czytam i myśle ze niektórzy za bardzo biorą wszystko do siebie lub piszą żeby se popisać i nabić pare postów :lol: pasują mi parametry urządzenia biorę! Nie, nie zwracam uwagi na badziewie! Pozdrawiam Marek
I tego się trzymajmy. Myślę, że długo będziesz czekać na urządzenie z ładowarką i 15 godzin pracy. Trzeba być realistą.
Wymagania będę miał do każdego produktu bo ja jestem kupującym i ja będę tego używał.
A do reszty Twojej bezsensownej wypowiedzi odniosłem się tu:
dexter648 napisał(a):
Shelton napisał(a):
Nie mam nie sprzedaje i nie zamierzam. Używam. Kupiłem na swoje potrzeby jak brak argumentów to widzę używa się stare sprawdzone sztuczki. Żenada. Z mojej strony koniec komentarzy. Temat uważam za wyczerpany i nie zniżę się do tak niskiego poziomu artykulacji swoich racji.
Żenadą jest to że wciskasz ludziom na siłę swoje racje.
Jak Ci ktoś pisze że jest krótki czas pracy to piszesz żeby sobie kupił powerbank.
Jak Ci ktoś pisze że szkoda że nie ma ładowarki sieciowej to piszesz żeby ją sobie dokupił.
Jak Ci ktoś napisze że Twoje zachowanie wygląda tak a nie inaczej piszesz że to żenada.
Napisałem kilka postów wcześniej plusy i minusy OBIEKTYWNIE na temat sprzętu a Ty widzisz plusy a minusy Cię drażnią i gdzie tu obiektywne myślenie a gdzie żenada, zastanów się. Kończę temat.
Pozdrawiam
Więcej nie będę pisał bo przychodzi mi tylko jedna kolokwialna odpowiedź na Twój brak zrozumienia potrzeb i spostrzeżeń potencjalnego klienta.