jupi napisał(a):
_cheetah_, chodze z cewka 14 kHz w trybie MM czyli na zasmiecony teren lub MSF (standardowy). (...) To nie był test tylko normalne chodzenie po polu.
O, teraz jest w porządku, dzięki. Czyli w możliwościach w miarę porównywalne sprzęty były. A powiedz jeszcze, jeśli pamiętasz - jaką cewkę miała Optima dużą czy małą (to ma kolosalne znaczenie przy Optimie)?
Optima nie jest demonem głębokości, jak pisałem wcześniej - tak ją stworzono - minimalizacja nastaw i możliwości dla przeciętnego Kowalskiego - więc specjalnie się nie dziwię, że była płytsza. AKA to inny sort - już nie dla amatorów, ale hobbystów lub zawodowców. Więc...
jupi napisał(a):
Spotykamy się na wykopkach również w celach towarzyskich :) nie mam zamiaru 5h spędzić przy 10 dołkach z powtarzalnym słabym sygnałem który może się okazać skorodowanym zelastwem bijącym na kolor :)
W tym samym czasie chłopaki na płytszych dołkach wykopia co lepsze fanty :1
Tu jest właśnie
pies pogrzebany - albo jednoczymy się z grupą Kowalskich i biegamy radośnie po polu i jest ogólnie COOL ;), albo...
starydrwal napisał(a):
Kopię cały kolor, już mi nie spieszno
ze szczególnym naciskiem na "
nie spieszno". Ja chodzę z Optimą właśnie "
nie spieszno", z AKĄ chodziłbym tym bardziej "
nie spieszno".
Z tym, że ja akurat jestem takim
kotem, co chodzi własnymi ścieżkami, ale jak bym był w grupie, to dostosowałbym się do niej, bo taki jest sens łażenia w grupie... Więc i tak jest dobrze, i tak jest też dobrze... ;)
Wesołego Świętowania!!!