TaXometr napisał(a):
Szczerze zazdroszczę umiejętności poznania nowego sprzętu w tak krótkim czasie :8) .
Tutaj nie chodzi o poznawanie sprzętu - nie zrozumiałeś tego co napisałem. Tor audio nie spełnia moich oczekiwań.
Tak samo było w przypadku GM5. W mojej ocenie najnowszy Bułgar jak to wielokrotnie publicznie pisałem był DLA MNIE niemal idealny. Jednak dźwięki były niedopracowane, ucyfrowione dużo gorsze niż w poprzednich modelach.
Jeśli widzę i słyszę, ze dźwięki Altera mi nie odpowiadają, to nie brnę na siłę w jego poznawanie - nie mam takiej potrzeby. Pozostaje jako zapasowy, jako drugi a może trafi na rynek wtórny - czas pokaże.
Ja już mam sprzęt, który poznałem dosyć dobrze i z którym rewelacyjnie rozumiem się w terenie. Altera jak wielokrotnie pisałem, kupiłem z potrzeby posiadania dodatkowego wykrywacza, również z chęci jego osobistego poznania - i tyle. Nie ma w tym drugiego dna, nie ma co doszukiwać się teorii spiskowej. Padło na Altera, bo mnie zaintrygował - taka chwilowa można powiedzieć fanaberia. Lubię osobiście pewne rzeczy sprawdzić. Tak też zrobiłem. Bułgarzy wyprodukują nowy model, to podobnie jak z GM5 pewnie będę jednym z pierwszych, którzy go kupią - dla mnie zakup nowego Bułgara to oczywista oczywistość, bo jestem wiernym fanem tej marki, podobnie jak Rutus ma swoich wiernych fanów na których może liczyć.
Pozdrawiam.