stan12 napisał(a):
front247 Dziwne... używałeś Altera kilkanaście godzin i to w trudnych prawie zimowych warunkach, nie pasowały Ci dźwięki, a teraz jeszcze coś znalazłeś że ci sygnał ginie, ale to tylko dla was dwóch, (może ze strachu) pozbyliście się altera a teraz bardzo jesteście zainteresowani jego wadami?.
Na pewno są w alterze drobne usterki bo to jest nowy produkt i musi się rozwijać i dopracować usterki.
Jednak zobacz jesteś guru dla altera piszą do Ciebie na PW, a nie chcą podać tego na forum.
Ciekawe boją się że ich krzywda spotka?..
Z alterem około 100 godzin w terenie i kilkanascie na sucho..jednak chciałbym obalić pewien mit ze sie musimy osłuchac z wykrywaczem- nie nie musimy,jesli ktos mial kilka wykrywaczy to naprawde od pierwszych godzin widzi juz róznice. Nie jestes na bieząco ,o gubieniu sygnałów były głosy od poczatku. W alterze nie mazadnych drobnych usterek,nie wiem o czym piszesz,alter ma pewne wady nie do przyjecia wynkające z pewnej filozofii w podejsciu do konstruowania.To jest ogólnie bardzo głeboki i stanilny wykrywacz ale ani nie przełomowy ani skuteczny..ale tylko w porównaniu z innymi.Jak ktos nie miał nic wczesniej albo jakies tanie modele to bedzie zachwycony,liczy sie punkt odniesienia.Ja widze ze alter ma sie dobrze sprzedaje sie i super ,znaczy ze sa uzytkownicy którym pasuje i super,mi nie pasował to popchnąłem,kilka osób opchneło zaraz po zakupie bo tez ta filozofia nie pasowała.
Wiele osób śledzi wątki ale unika takich konfrontacji jak ta nasza ,ja nie unikam bo lubie pisac jak jest.