Teraz jest niedziela, 27 lipca 2025, 12:04

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziwne znajdki i dziwne zachowania ich właścicieli
PostNapisane: sobota, 4 lutego 2017, 08:55 
Generał Brygady
Generał Brygady

Majki serce rośnie po przeczytaniu Twojego postu. A bezdomni czy inni "menele" (żeby mnie dobrze zrozumieć nikogo nie obrażam tylko używam nazwy niestety powszechnie stosowanej przez stereotypowo myślących "porządnych ludzi") to tacy sami ludzie jak reszta tylko mający mniej szczęścia w życiu. Znam "nie meneli", którzy mimo, że posiadają dużo to w życiu nie oddaliby telefonu czy nawet 50zł...

Pozdrawiam!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 4 lutego 2017, 12:04 
Generał Broni
Generał Broni

Jeszcze jeden przykład, że "nie oceniać ludzi po wyglądzie", a "po uczynkach".
Tak samo jest w naszym przypadku - niejeden świętoszkowaty Obywatel, bez względu na płeć, widząc Poszukiwacza, odkłoni się, zagada, a jak odejdzie kawał - za telefon i donos! A niejeden funkcjonariusz, obojętnej jakiej służby mundurowej, gdy przyjedzie, wylegitymuje i ludzkim słowem poinformuje, że "reaguje bo miał zgłoszenie", a rozmowę radzi potraktować jako "pouczenie"... Bywa, że dzwoniącemu na polach jacyś pozostawili "krajobraz księżycowy".
I dlatego nie tak łatwo jednoznacznie ocenić.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 29 czerwca 2017, 19:26 

dopóty, dopóki na bank!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 18 lipca 2017, 06:56 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

13wojtek13 napisał(a):
Niestety nie wszyscy są mili i wdzięczni choć w tych przypadkach powinni.Jednak zacznę z innej beczki.Kilka lat temu gdy zaczynałem przygodę z wykrywaczem (miałem proste pi)w lesie znalazłem łuskę,taki najzwyklejszy pepeszak.Jak na pi to sukces był więc przyjechała w kieszeni do domu i uhonorowana została miejscem godnym na regale.Tu zaczął się problem;żona zasugerowała że może od tej kuli ktoś zginął...Nie wiem do dziś czy jej sugestia czy coś innego ale kilka nocy z rzędu prawie nie spałem mając dziwne koszmary.Powiedziałem dość ,łuska powędrowała do lasu i dziwne sny razem z nią się skończyły.Nie jestem ani przesądny ani ,,moherowy,,a jednak ...

Tak to jest jak sie ma kobiete przesądną :lol: , ja juz dwie dziewczyny zmieniłem min dlatego że nie tolerowały przedmiotów bo " po juz zmarłych" bo "energia zmarłych w nich jest". Uprzedzam że nie rozkopuje grobów ale dla co poniektórych wszystko jest po zmarłych b należało do ludzi którzy juz nie żyją :D

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]