Renald napisał(a):
darmatt napisał(a):
to są odmóżdżające programy serwowane nam głównie przez media obce (TVN, Polsat itd.). Pozornie niewinne programiki dla gawiedzi mające na celu urobienie plastycznej masy mózgu w niezdolną do normalnego postrzegania rzeczywistości kwazi-jaźń. Możecie się śmiać, lecz analizując temat dogłębniej, należy widzieć te rzygowiny jako niebezpieczne narzędzia do niszczenia intelektu narodu.
"Narzędzia do niszczenia intelektu narodu" :sciana Oglądalność - reklamy - kasa, Darmatt. Po prostu kasa a nie skomplikowane, międzynarodowe spiski. Wyłącz Dziennik Telewizyjny, bo szczucie któremu ulegasz doprowadzi Cię do konfliktu z żoną i w ogóle z rzeczywistością. Wszędzie będziesz widział jedynie wrogów i ich knowania a w psychiatrii taki stan jest jednostką chorobową.
Rozmawiamy o filmiku zamieszczonym w TV Plus, stacji która jest następcą Telewizji Niepokalanów a obecnie należy do jednego, polskiego właściciela.
nie oglądam tv Renald. Żadnej stacji.
Programy typu ukryta prawda biłyby rekordy oglądalności również w DE, UK, FR itd. Czy w tamtych krajach są takie programy? Nie. A dlaczego nie ma, podczas gdy u nas połowa czasu antenowego w trakcie dnia zajęta jest właśnie takim barachłem? Niech ktoś mnie oświeci.
Zgodzę się z Tobą tylko w tym, że dopada mnie czasem pewnego rodzaju psychoza :luv Możesz mi tu jakoś pomóc? :D