Teraz jest niedziela, 27 lipca 2025, 06:59

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Lombard- życie pod zastaw.
PostNapisane: czwartek, 22 marca 2018, 16:43 
Generał Broni
Generał Broni

Narracja i temat odcinka w pisuje się w obecną nagonkę poszukiwaczy.Złota marka bezcenny skarb historyczny :) http://playpuls.pl/filmy/lombard-zycie-pod-zastaw/vod/lombard-zycie-pod-zastaw-sezon-2-odcinek-43-s2-e43

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Lombard- życie pod zastaw.
PostNapisane: czwartek, 22 marca 2018, 17:44 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Brawo brawo nagonki ciąg dalszy :(

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 22 marca 2018, 18:30 
Generał Broni
Generał Broni

Ostrzeżenia: 1
Celowe i jawne szerzenie fermentu, bezpardonowy atak, chamskie szczucie na poszukiwaczy i kolekcjonerów zabytków. :n

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 22 marca 2018, 19:12 
Podpułkownik
Podpułkownik

Kto ogląda taki badziew. Kręcą co tylko do łba wpadnie, nie ważne czy ma sens czy nie , byleby koleiny odcinek, kolejny serial.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 22 marca 2018, 19:47 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
Dlaczego ja, Trudne sprawy, Pamiętniki z wakacji ... spora część społeczeństwa uważa że to prawdziwa prawda :666
Przy okazji widać jakie jest bezrobocie po archeologii, gość prowadzi sklep z fajansem. Przynajmniej to było nienaciągane.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 22 marca 2018, 20:03 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

:lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 22 marca 2018, 21:08 
Generał Broni
Generał Broni

Filip napisał(a):
Dlaczego ja, Trudne sprawy, Pamiętniki z wakacji ... spora część społeczeństwa uważa że to prawdziwa prawda :666
Przy okazji widać jakie jest bezrobocie po archeologii, gość prowadzi sklep z fajansem. Przynajmniej to było nienaciągane.

Moja żona udziela korepetycji w porach popołudniowych, czyli w godzinach emisji tych badziewnych seriali. Mówi że nie ma praktycznie domu, w którym w czasie jej zajęć nie leciałyby Trudne Sprawy czy inny Szpital. Bez znaczenia, czy jest to mieszkanie na 10 piętrze wieżowca czy podmiejska willa. Masakra :(

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 22 marca 2018, 22:29 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
Sam nie posiadam odbiornika TV, niestety kilkukrotnie nakryłem pracowników na omawianiu tych seriali :) Przypominam że widzowie tych programów mają prawo uczestniczyć w wyborach. :ups:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 00:01 
Generał Broni
Generał Broni

Ostrzeżenia: 1
ramzes1 napisał(a):
Kto ogląda taki badziew...

Publikacje panów Sabacińskiego, Grajewskiego i innych, są niczym, nie istnieją przy sile przekazu takiego jednego odcinka serialu, który mówi językiem prostym, zrozumiałym dla każdego oglądacza nawet całkowicie nie zorientowanego w temacie. Hasło poszukiwacze i ich środowisko to przestępcy poszło, teraz w maglu rozmnoży się na tysiące wersji.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 10:04 
Kapitan
Kapitan

Dzisiaj w pracy od rana moje koleżanki rozmawiają o jakiś znajomych.
Daję słowo ,że to prawda (nadal gadają).
Słucham i myślę, ciężkie życie ci ludzie mają. Non stop jakieś kłótnie ,niepowodzenia , rozwody ,wypadki .
Masakra jakaś .
Po 5 minutach zapytałem co to za ludzie…
Konsternacja ,śmiech dziewczyn…
Serial „ Przyjaciółki „
Minja właśnie 30 min.
One dalej o tych pierdołach…

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 12:49 
Generał Brygady
Generał Brygady

to są odmóżdżające programy serwowane nam głównie przez media obce (TVN, Polsat itd.). Pozornie niewinne programiki dla gawiedzi mające na celu urobienie plastycznej masy mózgu w niezdolną do normalnego postrzegania rzeczywistości kwazi-jaźń. Możecie się śmiać, lecz analizując temat dogłębniej, należy widzieć te rzygowiny jako niebezpieczne narzędzia do niszczenia intelektu narodu. Moja żona to czasem ogląda, twierdząc, że "dla beki"..., ale już widzę bezpośrednie przełożenie sytuacji z tych 'dawek tv' na jej zachowanie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 13:30 
Moderator
Moderator

Tak ogólnie to działalność mediów coraz bardziej idzie w kierunku ogłupiania społeczeństwa - nie wiem czy to stało się ich misją bo przecież chyba całość programu wszytskich stacji ( od dziennika tv przez teleturnieje , seriale i perełka w postaci reklam :666 ) jest dedykowane ćwierć mózgom i chyba wciąż tego szamba przybywa . Co raz więcej programów dla debili tworzy coraz większą rzeszę debili którym za hobby wystarczy piwo i ewentualnie skoki w tv .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 13:59 
Moderator
Moderator

darmatt napisał(a):
to są odmóżdżające programy serwowane nam głównie przez media obce (TVN, Polsat itd.). Pozornie niewinne programiki dla gawiedzi mające na celu urobienie plastycznej masy mózgu w niezdolną do normalnego postrzegania rzeczywistości kwazi-jaźń. Możecie się śmiać, lecz analizując temat dogłębniej, należy widzieć te rzygowiny jako niebezpieczne narzędzia do niszczenia intelektu narodu.
"Narzędzia do niszczenia intelektu narodu" :sciana Oglądalność - reklamy - kasa, Darmatt. Po prostu kasa a nie skomplikowane, międzynarodowe spiski. Wyłącz Dziennik Telewizyjny, bo szczucie któremu ulegasz doprowadzi Cię do konfliktu z żoną i w ogóle z rzeczywistością. Wszędzie będziesz widział jedynie wrogów i ich knowania a w psychiatrii taki stan jest jednostką chorobową.
Rozmawiamy o filmiku zamieszczonym w TV Plus, stacji która jest następcą Telewizji Niepokalanów a obecnie należy do jednego, polskiego właściciela.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 14:49 
Generał Broni
Generał Broni

Wczoraj złapałem się na tym, że od 3 tyg. nie włączyłem TV ani na sekundę, a pilot służy już tylko mojej córce do zabawy. Coś czuję, że niedługo ubędzie mi jeden grat z domu :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 14:50 
Generał Brygady
Generał Brygady

Renald napisał(a):
darmatt napisał(a):
to są odmóżdżające programy serwowane nam głównie przez media obce (TVN, Polsat itd.). Pozornie niewinne programiki dla gawiedzi mające na celu urobienie plastycznej masy mózgu w niezdolną do normalnego postrzegania rzeczywistości kwazi-jaźń. Możecie się śmiać, lecz analizując temat dogłębniej, należy widzieć te rzygowiny jako niebezpieczne narzędzia do niszczenia intelektu narodu.
"Narzędzia do niszczenia intelektu narodu" :sciana Oglądalność - reklamy - kasa, Darmatt. Po prostu kasa a nie skomplikowane, międzynarodowe spiski. Wyłącz Dziennik Telewizyjny, bo szczucie któremu ulegasz doprowadzi Cię do konfliktu z żoną i w ogóle z rzeczywistością. Wszędzie będziesz widział jedynie wrogów i ich knowania a w psychiatrii taki stan jest jednostką chorobową.
Rozmawiamy o filmiku zamieszczonym w TV Plus, stacji która jest następcą Telewizji Niepokalanów a obecnie należy do jednego, polskiego właściciela.

nie oglądam tv Renald. Żadnej stacji.
Programy typu ukryta prawda biłyby rekordy oglądalności również w DE, UK, FR itd. Czy w tamtych krajach są takie programy? Nie. A dlaczego nie ma, podczas gdy u nas połowa czasu antenowego w trakcie dnia zajęta jest właśnie takim barachłem? Niech ktoś mnie oświeci.
Zgodzę się z Tobą tylko w tym, że dopada mnie czasem pewnego rodzaju psychoza :luv Możesz mi tu jakoś pomóc? :D

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]